GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έμεινε παράλυτη όταν την έσπρωξε η καλύτερή της φίλη στην πισίνα

Η Rachelle Chapman έχει γίνει γνωστή ως η "παράλυτη νύφη". Η νεαρή γυναίκα, είχε ένα σοβαρότατο τραυματισμό, το 2010 όταν ένα...


Η Rachelle Chapman έχει γίνει γνωστή ως η "παράλυτη νύφη". Η νεαρή γυναίκα, είχε ένα σοβαρότατο τραυματισμό, το 2010 όταν ένα φιλικό της πρόσωπο την έσπρωξε στην πισίνα με αποτέλεσμα να σπάσει τον αυχένα της και να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.
Η Chapman, που ζει στο Knightdale στην North Carolina, είχε συγκινήσει τους πάντες όταν αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύζυγό της και πλέον το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι. Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια του δικού της μπάτσελορ πάρτι όπου μια από τις τέσσερις καλύτερές της φίλες, την έριξε στην πισίνα πάνω στον ενθουσιασμό της.
Σήμερα, η 30χρονη μιλά για πρώτη φορά δημόσια για εκείνη τη "μοιραία" φίλη της. Η ίδια μιλάει για το περιστατικό που της άλλαξε τη ζωή στο People, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ταυτότητα της φίλης της.
"Στην αρχή, βρισκόταν στο πλευρό μου και εγώ στο δικό της. Φρίκαρε και έπαθε κατάθλιψη μετά το συμβάν. Αλλά καθώς τα χρόνια κυλούσαν, δεν έκανε κάποια προσπάθεια, και κάθε φορά που μιλούσαμε θυμόμουν ξανά το ατύχημα οπότε είχα αρνητικά συναισθήματα...". Η ίδια αναφέρει ότι συναντήθηκε για τελευταία φορά με τη φίλη της, όταν η τελευταία μαζί με άλλες φίλες, την επισκέφτηκε στο σπίτι όταν γεννήθηκε η κόρη της. Η Chapman απέκτησε την  Kaylee από παρένθετη μητέρα, τον περασμένο Απρίλιο.
"Έπρεπε να κόψω τους δεσμούς με εκείνη και να βάλω τέλος στη φιλία μας", λέει η 30χρονη. "Έπρεπε να της πω ότι δε μπορούμε να είμαστε φίλες γιατί απλά δεν ήταν πια εκεί για μένα", σημειώνει και συμπληρώνει "ένα από τα πράγματα που συμβαίνουν όταν έχεις ένα τέτοιο ατύχημα, είναι ότι χάνεις από δίπλα σου ανθρώπους... Είναι λυπηρό και πολύπλοκο, αλλά δεν ήταν στο πλευρό μου όταν την είχα ανάγκη", εξηγεί.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση