GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί χώρισε η Εύη Αδάμ τον Λάμπη Λιβιεράτο;

Η Εύη Αδάμ, την Τετάρτη 14 Απριλίου, ήταν καλεσμένη στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για το φετινό Erotica Art Festival πο...


Η Εύη Αδάμ, την Τετάρτη 14 Απριλίου, ήταν καλεσμένη στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για το φετινό Erotica Art Festival που θα παρουσιάσει για δεύτερη χρονιά.
Ακόμα το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε κατά τη διάρκεια του χωρισμού της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, την απόφαση της να τον χωρίσει εκείνη, αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που επέλεξε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τον πρώην σύζυγό της.
«Ένας γάμος κουράζει, όταν δεν υπάρχουν καινούριες ιδέες. Όταν βαριέσαι τη ζωή σου και δεν έχει καινούριες ιδέες, γιατί τι να κάνεις τις Κυριακές σου με τα παιδιά, τι να κάνεις στην καθημερινότητα σου» είπε η Εύη Αδάμ και όταν ο Πέτρος την ρώτησε τι την κούρασε πρακτικά και είπε το οριστικό αντίο, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια αποκάλυψε:
«Δεν ενέκρινα το συγκεκριμένο άτομο να είναι πλέον δίπλα μου».
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση