GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης ο Βούτσης

Αισιόδοξος ότι η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί «μέσα από την αποδοχή της ελληνικής πρότασης» εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσ...


Αισιόδοξος ότι η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί «μέσα από την αποδοχή της ελληνικής πρότασης» εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
«Η διαπραγμάτευση θα έχει κατάληξη. Είμαι αισιόδοξος ότι η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί μέσα από την αποδοχή της ελληνικής πρότασης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης, μιλώντας στο "Βήμα FM".
Αναφερόμενος στο προληπτικό πακέτο μέτρων που ζητούν οι δανειστές από την κυβέρνηση τόνισε ότι «δεν είναι ότι δεν μπορούμε, δεν θέλουμε να τα περάσουμε» και συνέχισε: «Δεν υπάρχει ελληνική κυβέρνηση, ούτε θα υπάρξει, που θα κόψει τα πόδια της με ενθαρρυντικά μηνύματα για την εποχή μετά την αξιολόγηση. Αλίμονο, αν πούμε στους επενδυτές ότι προβλέπεται ότι το πράγμα δεν θα πάει καλά και το 2018 θα υπάρχει άλλο στάτους σε μισθούς, συντάξεις».
Ο κ. Βούτσης υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε στη «μέθοδο των διαδοχικών προσεγγίσεων, δεν έχει κλείσει κανένας δρόμος, αναγνωρίζουμε όλοι το έδαφος των πραγματικών διαφωνιών και των συσχετισμών δυνάμεων που διαμορφώνεται. Δεν φαίνεται οι ευρωπαϊκοί θεσμοί να υπαναχωρούν από τη συμφωνία του καλοκαιριού, πλην του Σόιμπλε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση