GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να παραιτηθούν Πολάκης και Ξανθός ζητάει η Χριστοφιλοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

«Θέλω να ελπίζω ότι υπάρχει Εισαγγελέας στη χώρα αυτή. Να παραιτηθούν σήμερα κιόλας, μήπως και αποφύγουμε τον γκρεμό όπου μας οδηγούν», δ...


«Θέλω να ελπίζω ότι υπάρχει Εισαγγελέας στη χώρα αυτή. Να παραιτηθούν σήμερα κιόλας, μήπως και αποφύγουμε τον γκρεμό όπου μας οδηγούν», δήλωσε για τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Υπενθυμίζουμε ότι η κ. Χριστοφιλοπούλου μαζί με τους κ.κ. Λοβέρδο και Κεγκέρογλου έχουν καταθέσει μήνυση για την υπόθεση.

Η ίδια αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Συνεχίζεται το τραγικό σίριαλ με τον διορισμό ιατρών και νοσηλευτών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Κάθε χρόνο με τις θέσεις αυτές άνοιγαν περισσότερα κρεβάτια για τους σοβαρά ασθενούντες συμπολίτες μας.

Μετά την τελευταία «ηρωική είσοδο» στο ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ του «πολλά βαρύ» κ. Πολάκη, σήμερα ο Υπουργός και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ζητούν την παραίτηση των μελών του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ!

Θέλουν να καταργήσουν κάθε έννοια ευνομίας και κάθε θεσμική διαδικασία για να εγκαθιδρύσουν ένα βαθύ κομματικό κράτος όπου όλοι θα υπακούουν τυφλά στις εντολές τους.

Ήδη πριν από την τελευταία εξέλιξη τρεις βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είχαμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Θέλω να ελπίζω ότι υπάρχει Εισαγγελέας στη χώρα αυτή.

Aντί να μεριμνήσουν έγκαιρα, ώστε να λειτουργήσουν πλήρως οι ΜΕΘ, όπως κάθε χρόνο και παρά την κρίση, κόπτονται μόνο για τους κομματικούς τους φίλους!!! Οι ασθενείς και οι οικογένειες τους είναι τα θύματα!

Τα θύματα μιας κυβέρνησης - τσίρκο όπου ο καθένας παρεμβαίνει και εκτελεί το δικό του νούμερο, με τον Πρωθυπουργό σε ρόλο σιωπηλού θεατή.

Να παραιτηθούν σήμερα κιόλας, μήπως και αποφύγουμε τον γκρεμό όπου μας οδηγούν!!!».

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του mega, ένταση επικράτησε ανάμεσα στον Κώστα Ζαχαριάδη από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Εύη Χριστοφιλοπούλου από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, όταν συζητούσαν για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και για τα προβλήματα στα νοσοκομεία.

Ο κ. Ζαχαριάδης, επισήμανε ότι ο χώρος της υγείας στην Ελλάδα, είναι πολύπαθος και ότι τα προβλήματα στα νοσοκομεία έχουν ξεκινήσει πριν από πολλά χρόνια.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου, διέκοψε τον κ. Ζαχαριάδη και με έντονο ύφος είπε: «Ο κάθε υπουργός τραμπουκίζει; Κάνει ντου μέσα στο ΚΕΕΛΠΝΟ και παίρνει έγγραφα; Μπάτε Σκύλοι Αλέστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση