GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη: Λεκτικό ατόπημα οι αναφορές Πολάκη κατά δημοσιογράφων

“Λεκτικό ατόπημα” χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη τα όσα ανέφερε χθες κατά δημοσιογράφων ο αναπληρωτής υπουργός Υ...


“Λεκτικό ατόπημα” χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη τα όσα ανέφερε χθες κατά δημοσιογράφων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, δικαιολογώντας εν μέρει την αγανάκτηση του κ. Πολάκη επικαλούμενη τη συμπεριφορά μέρους των ΜΜΕ σε βάρος του.

Όπως ανέφερε η κ. Γεροβασίλη, οι εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν στο επίμαχο περιστατικό του περασμένου Δεκεμβρίου για έναν υπουργό είναι καταγεγραμμένες σε βίντεο και δεν σχολιάζονται αντίστοιχα με αυτές του κ. Πολάκη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι “κανείς, ούτε πολιτικός, βεβαίως ούτε από την πλευρά της δημοσιογραφίας, δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο και δεν πρέπει να βρίσκεται. Δημόσια κριτική οφείλετε να ασκείτε σε όλους”.

“Κρινόμαστε όλοι. Κρινόμαστε από όλους. Αυτό θα πρέπει να είναι σαφές, για να κρατήσουμε σε ένα ύψος και τον δημόσιο διάλογο, αλλά και τη δημοσιογραφική δεοντολογία”, σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση