GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστροφή Μπρέσεβιτς μετά από ένα χρόνο στην ΑΕΚ

Αντίστροφα για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο μετρούν πλέον στην ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» βρέθηκαν τη...


Αντίστροφα για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο μετρούν πλέον στην ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» βρέθηκαν την Κυριακή στα Σπάτα, όπου και συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση στο Περιστέρι.
Μάλιστα, σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, όπως συμβαίνει τις τελευταίες μέρες μετά από έναν χρόνο απουσίας του Σλοβένου επιθετικού. Παράλληλα, ο 28χρονος επιθετικός ακολουθεί και ατομικό πρόγραμμα.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Στέλιος Μανωλάς ανακοίνωσε την αποστολή για τη μεθαυριανή ρεβάνς με τον Ατρόμητο (Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου, 18.00).
Σε αυτή μετέχουν 19 παίκτες και είναι οι εξής: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης και Πέκχαρτ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση