GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλντα Πανοπούλου: Ορισμένοι αντέδρασαν για τον Φαμπρ, επειδή ξεβολεύτηκαν...

Μετά τον σάλο που προκάλεσε ο Γιαν Φαμπρ και η παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, η Έλντα Πανοπού...

Μετά τον σάλο που προκάλεσε ο Γιαν Φαμπρ και η παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, η Έλντα Πανοπούλου στράφηκε εναντίον ορισμένων συναδέλφων της. Ο Φαμπρ είχε αποφασίσει αφιερώσει τη φετινή διοργάνωση στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Βέλγιο, αποκλείοντας ελληνικές παραγωγές.
Σε μήνυμά της στο Facebook, η ηθοποιός έγραψε πως κάποιοι αντέδρασαν, επειδή «ξεβολεύτηκαν, μιας και η παρουσία τους κάθε χρόνο στο εν λόγω φεστιβάλ ήταν δεδομένη», κάτι που δεν θα γινόταν αν ο παραιτηθείς τους ενέτασσε στα σχέδιά του!



1 σχόλιο

  1. Συμφωνω απολυτα με την Ελντα.Θα ηθελα ακομη να προσθεσω πολλοι απο τους νεους σκηνοθετες τον κατεκριναν τον Φαμπρ γιατι τους προλαβε και ανεβασε στους ιερους χωρους πρωτος αυτος τους παλλομενους φαλλους και οχι εκεινοι στερωντας τους ενα μεγαλο τους ονειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση