GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάλλον τα χειρότερα σάντουιτς που συνάντησε κανείς σε αεροδρόμια

Ονειρεύεσαι τον προορισμό που έχεις επιλέξει, βγάζεις εισιτήριο, ετοιμάζεις βαλίτσα και έχεις φτάσει στο αεροδρόμιο για τη «μεγάλη» μέ...


Ονειρεύεσαι τον προορισμό που έχεις επιλέξει, βγάζεις εισιτήριο, ετοιμάζεις βαλίτσα και έχεις φτάσει στο αεροδρόμιο για τη «μεγάλη» μέρα. Πριν ωστόσο, κάνεις check in, περνάς από τη καφετέρια του αεροδρομίου για ένα σνακ.  
Και επειδή ζούμε στην εποχή του διαδικτύου, καθετί που δυσανασχετεί κάποιον, αυτομάτως αυτό γίνεται γνωστό στο ίντερνετ για να λάβει σχόλια, επικρίσεις ή επιδοκιμασίες. Ένα παράδειγμα, για το τι εστί να έχεις στα χέρια του ένα από τα «χειρότερα σνακ» που πωλούνται σε αεροδρόμιο, είναι αυτό που απεικονίζεται στη φωτογραφία – αυτό με την απόδειξη δίπλα. Η πελάτης, η Azilef Speers, πόσταρε τη εν λόγω εικόνα στο Facebook και αφορά στο σάντουιτς που προμηθεύτηκε από την Ισπανία, από το αεροδρόμιο της Ίμπιζα.
Όπως πληροφόρησε τους διαδικτυακούς της  φίλους, το εν λόγω σνακ κόστισε 6,05 ευρώ – και όπως φαίνεται, μέσα σε δυο φέτες ψωμί, υπάρχει μια φέτα ζαμπόν και λίγο λάχανο. Τα σχόλια που έλαβε, ήταν αντάξια του φαγώσιμου. Μερικοί το χαρακτήρισαν δηλαδή, «οικτρό» και «θλιβερό».
Η βρετανική Telegraph που δημοσιεύει την εν λόγω εικόνα, προσέθεσε και άλλη μια, αυτή ενός που μοιάζει με σάντουιτς με αυγό και μπέικον, που δόθηκε έναντι 3,20 λιρών στο Αεροδρόμιο του Εδιμβούργου, το περασμένο έτος.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση