GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΝΤ: Το Brexit απειλεί την παγκόσμια ανάπτυξη

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θεωρεί τον κίνδυνο εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ( το λεγόμενο Brexit) ως «έναν από τους π...


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θεωρεί τον κίνδυνο εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ( το λεγόμενο Brexit) ως «έναν από τους πιο σοβαρούς πτωτικούς κινδύνους στον ορίζοντα της παγκόσμιας ανάπτυξης», δήλωσε σήμερα η γενική διευθύντρια του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.
Η Λαγκάρντ τόνισε πως η ψήφος των Βρετανών στο δημοψήφισμα στις 23 Ιουνίου υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται να προκαλέσει εκτεταμένη αβεβαιότητα, αλλά πρόσθεσε πως ελπίζει ότι αυτό δεν συμβεί.
«Τα κράτη μέλη της ΕΕ έχουν έναν μακρόχρονο γάμο. Είναι προσωπική μου ευχή ότι αυτός δεν θα διαλυθεί. Και όπως όλοι σε όλους τους γάμους, οι καλές συζητήσεις μπορούν πράγματι να βοηθήσουν», υπογράμμισε η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση