GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα" στο Champions League: Η Βόλφσμπουργκ... πάτησε τη Ρεάλ!

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Βόλφσμπουργκ στα προημιτελικά του Champions League, κερδίζοντας με 2-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γερμανία και φέ...


Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Βόλφσμπουργκ στα προημιτελικά του Champions League, κερδίζοντας με 2-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γερμανία και φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τη “Βασίλισσα”, που πλέον χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά στον επαναληπτικό για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι κρίθηκε μόλις σε διάστημα επτά λεπτών, καθώς στο 18' ο Ροντρίγκες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (που είχε κερδίσει ο Σίρλε από τον Κασεμίρο) άνοιξε το σκορ, ενώ στο 25' ο Άρνολντ με προβολή διπλασίασε τα τέρματα των “Λύκων”, που πέτυχαν τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους και πλέον έχουν μπροστά τους μία μοναδική ευκαιρία να περάσουν στα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Στο άλλο ματς της ημέρας, φανταστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2 και να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει του επαναληπτικού του Μάντσεστερ.

Το σκορ άνοιξε για τη Σίτι με ωραίο σουτ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ο Ντε Μπρούινε στο 38', όμως μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Ιμπραΐμοβιτς , που στο 12' είχε χάσει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Χαρτ να αποκρούει το πέναλτι του Σουηδού άσου, ισοφάρισε με ένα από τα πιο... εύκολα γκολ της καριέρας του, εκμεταλλευόμενος ένα αστείο αμυντικό λάθος του Φερνάντο.

Μάλιστα, η Παρί πέρασε μπροστά στο σκορ στο 59' με τον Ραμπιό, ενώ στο 63' ο Ιμπραΐμοβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, όμως ήταν η Σίτι που “χαμογέλασε” τελικά, αφού στο 72' ο Φερναντίνιο εκμεταλλεύθηκε τη ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων και ισοφάρισε για τους Άγγλους, που καλούνται πλέον να υπερασπιστούν το 2-2 στην έδρα τους στον επαναληπτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση