GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ατλέτικο πέταξε εκτός Champions League την Μπαρτσελόνα

Εκτός τετράδας του Champions League πέταξε η Ατλέτικο Μαδρίτης την Μπαρτσελόνα, κερδίζοντας με 2-0 στον επαναληπτικό και ανατρέποντας...


Εκτός τετράδας του Champions League πέταξε η Ατλέτικο Μαδρίτης την Μπαρτσελόνα, κερδίζοντας με 2-0 στον επαναληπτικό και ανατρέποντας το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα.

Οι Μαδριλένοι ήταν από την αρχή πιο ορεξάτοι και αναζήτησαν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα πρόκρισης, το οποίο και πέτυχαν στο 36' με κεφαλιά του Γκριεζμάν, μετά από εξαιρετική σέντρα του Σαούλ.

Πλέον, οι Καταλανοί ήθελαν οπωσδήποτε γκολ για να μην αποκλειστούν, όμως βρέθηκαν σε κακή μέρα και δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στην εστία του Όμπλακ, ενώ η καλοστημένη άμυνα της Ατλέτικο κατάφερε να “εξαφανίσει” την τριάδα Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ.

Η τακτικά άψογη Ατλέτικο “χτύπησε” στην αντεπίθεση, κερδίζοντας πέναλτι σε χέρι του Ινιέστα μέσα στην περιοχή στο 88', το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκριεζμάν για το 2-0.

Κι όμως, η Μπαρτσελόνα λίγο έλειψε να στείλει το ματς στην παράταση στις καθυστερήσεις, όταν ο Γοδίν σταμάτησε την μπάλα με το χέρι (όπως δείχνουν τα ριπλέι) μέσα στην περιοχή, και ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ, αντί για πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Μέσι στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ, με την Ατλέτικο να παίρνει τελικά την πρόκριση.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπενφίκα (που αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Μήτρογλου και Ζόνας) αν και προηγήθηκε στο 27' με τον Χιμένες, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην Μπάγερν, δεν κατάφερε τελικά να “κλέψει” την πρόκριση. Οι Βαυαροί έκαναν την ανατροπή με γκολ των Βιδάλ (38') και Μίλερ (52'), με τους Λουζιτανούς να ισοφαρίζουν σε 2-2 στο 75' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταλίσκα.

Έτσι, οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League και θα διεκδικήσουν το φετινό τρόπαιο είναι οι: Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η κλήρωση των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση