GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν έχει δράκο το παραμύθι για το City Plaza..."

Aliki Papachela Πάντα ξέραμε πως τα ΜΜΕ, αυτά ειδικά που έβριζαν οι τώρα "αλληλεγγύοι", πλάσαραν τα θέματα όπως συνέφερε την ει...

Aliki Papachela
Πάντα ξέραμε πως τα ΜΜΕ, αυτά ειδικά που έβριζαν οι τώρα "αλληλεγγύοι", πλάσαραν τα θέματα όπως συνέφερε την εικόνα που ήθελαν να εξυπηρετήσουν. Η κοπτοραπτική δηλώσεων και εικόνων, αρχαιοτάτη μέθοδος πλασαρίσματος άποψης και χειραγώγησης όχλου. Επίσης η μαγνητοφώνηση ανθρώπων απομονόνωντας φράσεις όπως συμφέρουν την εικόνα που θέλουν να πλασάρουν.
Και ω του θαύματος, ενώ περίμεναν τα γνωστά οικόσιτα, η Παπαχελά να ρεζιλευτεί τρέχοντας από κανάλι σε κανάλι ως άλλος "Ούλης" και να "υστεριάζεται" για την ιδιοκτησία της, εκείνη κράτησε την αξιοπρέπεια με την οποία έχει μάθει να ζεί και δεν το έκανε.
(Εδώ οφείλω να ευχαριστήσω και να εξαιρέσω δημόσια την κυρία Tatiana Stefanidou που ενώ μου είχε ζητήσει να πάω στην εκπομπή της με πολύ ευγενικό τρόπο και αξιόλογα επιχειρήματα και της αρνήθηκα ήταν η μόνη που παρουσίασε αξιοπρεπώς το θέμα.)
Κι έτσι φτάσαμε να βλέπουμε τον Ανδρουλιδάκη, αρχηγόπουλο της κατάληψης, της επανάστασης, της λάσπης, του ψέμματος, έμμισθο αναρχικό, να μπάζει τα κανάλια και τις κάμερες στο υπό κατάληψη ΙΔΙΩΤΙΚΟ κτίριό μου, παρουσιάζοντας εικόνες από μωρά και όμορφες γλυκές τρυφερές στιγμές της ζωής των προσφύγων μέσα στο City Plaza, ευαισθητοποιώντας το κοινό της δύσμοιρης χώρας, πόσο καλά και αγνά παιδιά είναι οι αλληλέγγυοι και πόσο σκύλα η Παπαχελά που θέλει να πετάξει έξω τα παιδάκια μέσα στην λάσπη και το κρύο. Ως άλλος Ούλης, απ την ανάποδη, έχει μεγάλη καριέρα μπροστά του μιάς και "γράφει" στην κάμερα.
Ωραίο το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση