GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καθηγητής... Μητσάρας και το ροζ DVD μαθήτριάς του όπως η Τζούλια!

Ερωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας εκτυλίσσονται σε διάφορα σχολεία, καθώς καθηγητές αποδεικνύονται πολύ πιο... άτακτοι από τους πλέο...


Ερωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας εκτυλίσσονται σε διάφορα σχολεία, καθώς καθηγητές αποδεικνύονται πολύ πιο... άτακτοι από τους πλέον ανήσυχους μαθητές.
Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η περίπτωση φιλολόγου που γλίτωσε με 6μηνη παύση και πλήρη στέρηση αποδοχών.
Οι καταγγελίες σε βάρος του έπεσαν βροχή.
Ο αυτοαποκαλούμενος Μητσάρας δέχθηκε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κόρης συναδέλφου του, σεξουαλικά υπονοούμενα, άσεμνα ανέκδοτα, απρεπείς και χυδαίες εκφράσεις.
Ο ιδιος έλεγε σε μαθήτριες «πότε θα βγάλεις δικό σου ροζ DVD σαν της Τζούλιας», ενώ σε αγόρι είπε «εμείς οι gay πρέπει να τα λέμε όλα».
Σε καταθέσεις αναφέρεται ακόμη ότι μια μέρα ενημέρωσε την τάξη ότι «χθες πήρα ένα καυτό γκομενάκι», ενώ μια μέρα έβγαλε τη ζώνη του χτυπώντας την πλάτη μπροστά στους μαθητές την ώρα του μαθήματος...
Μάλιστα μαθήτρια βγήκε μαζί του δύο φορές όπως κατέθεσε ο πατέρας της, όμως ζήτησε να μην καταθέσει η μικρή, καθώς ο καθηγητής «έπαιζε μαζί της εγκεφαλικά και ψυχικά» και το κορίτσι εμφάνιζε σημάδια κατάθλιψης.
Από τις τηλεφωνικές κλήσεις φάνηκε ότι ο φιλόλογος τηλεφωνούσε συχνά στη μαθήτρια, ενώ η κοπέλα τα είχε γράψει όλα στο ημερολόγιό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση