GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eξέθεσαν τον Πάπα, οι οργανωτές ασφάλειας της επίσκεψης στη Λέσβο;

Της Μαριάννας Τσήπα Στην Ελλάδα πέρασε απαρατήρητο το γεγονός της...

Της Μαριάννας Τσήπα

Στην Ελλάδα πέρασε απαρατήρητο το γεγονός της...
παρουσίας οργανωμένης ομάδας νεαρών τζιχαντιστών στη Λέσβο, με τη σημαία της φρίκης, μπροστά στον πάπα και τους επίσημους.
Μόνο λίγα ανεξάρτητα ιστολόγια έκαναν αναφορά στο θέμα και λογικό, αφού τόσο ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, ο αρμόδιος υπουργός των Εξωτερικών κι η αντιπολίτευση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και σια), όχι μόνον έχουν ταχθεί υπέρ των "εξεγερμένων" της Συρίας, αλλά συνεχίζουν και τη δολοφονική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας με διαρκές εμπάργκο.
Η καθολική εκκλησία της Συρίας, όπως κι οι Ελληνορθόδοξοι με το Πατριαρχείο Αντιοχείας, έχουν υποστεί στο πετσί τους τη δολοφονική δράση αυτών που σήμερα υψώνουν τη σημαία του αίματος -με τρία κόκκινα αστέρια- σε κάθε εκδήλωσή τους, μέσα κι έξω από τους χώρους παραμονής τους.
Μάλιστα, οι καθολικοί της Συρίας έχουν επισήμως και δημόσια καταγγείλει τους δολοφόνους των λεγόμενων "Φίλων της Συρίας" (οργανισμός των δυτικών, στον οποίο συμμετέχει η Ελλάδα) και του δήθεν "ελεύθερου συριακού στρατού".
Έτσι, το ιστολόγιο "" (Τώρα Υπέρ της Συρίας), που απηχεί τους παπικούς της Συρίας και το Βατικανό, "μπαλώνει" την εμφάνιση του πάπα στη Λέσβο, μπροστά στη σημαία των δολοφόνων, προσπαθώντας να εξευμενίσει τους Σύρους καθολικούς.
Ταυτόχρόνως, διαπιστώνει κι "αμέλεια" των αρχών ασφαλείας στη Λέσβο, που επιτρέπουν να σηκώνουν τη σημαία "αυτών που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα χριστιανών".
Στην Ελλάδα, το θέμα απέκρυψαν τα "θεσμικά" ΜΜΕ και μόνον στο "PRESS-GR", από τα μεγάλα ανεξάρτητα ιστολόγια, έγινε θέμα: PRESS-GR, 18 Απρίλη 2016, Νομιμοποιούν τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών... χωρίς ντροπή!
Έτσι, η Ελλάδα εμφανίζεται στους συμμάχους της κι ειδικότερα στην Τουρκία και Γαλλία, ως χώρα που συνεχίζει να υποστηρίζει τους "εξεγερμένους" για "δημοκρατία" στη Συρία και τον "δικτάτορα" Άσαντ. μάλιστα δεν διστάζει να τους προβάλει στον πάπα.
Τι θα συμβεί όταν τελειώσουν τα χρήματα των "εξεγερμένων-προσφύγων" -κι έπαιρναν επί 5 χρόνια 3.000 δολάρια τον μήνα για την επικράτηση του χαλιφάτου-, διαπιστώσουν πως οι υποσχέσεις της συμμάχου δύσης δεν μπορούν να υλοποιηθούν, η επιστροφή στις πόλεις τους αδύνατη, μιας κι έχουν σφάξει κ΄'οσμο και κοσμάκη, η ελπίδα να τους στηρίξει η δύση και να καταλάβουν τη Συρία, να επιβάλουν ισλαμικό νόμο εξανεμίζονται;
Τότε, στα πλαίσια της ισλαμοφοβίας θα μιλούν κάποιοι για κακούς μουσουλμάνους κι όχι μισθοφόρους της δύσης...
Αρκεί να μην πληρώσουν και στην Ελλάδα, αθώοι όπως στο Βέλγιο, που η κυβέρνησή τους καλούσε νέους να πάνε στη Συρία, για να πολεμήσουν τον "δικτάτορα" Άσαντ.
Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο του καθολικού ιταλικού ιστότοπου:
"Η «αμέλεια» των διοργανωτών επέτρεψε μια σοβαρή παραβίαση της ασφάλειας και μια πραγματική επίθεση στην ελευθερία της λατρείας των χριστιανών και των μειονοτήτων στη Συρία και το Ιράκ, ενώ θα έπρεπε να είναι επίσκεψη με "ανθρωπιστικό και οικουμενικό χαρακτήρα".
Ποιος έχει παρατάξει αυτά τα 150 αγόρια που ανήκουν στην αντιπολίτευση;
Στη θλιβερή παρέλαση και κάποιος χαιρετάει τον Πάπα, ακόμη και στρατιωτικά. Ωστόσο, αυτή η σημαία "σύμβολο των εξεγερμένων", αντιπροσωπεύει ανθρώπους που λερώθηκαν με το αίμα των Χριστιανών. Σ' αυτούς τους ανθρώπους δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ως πασαρέλα τη συνάντηση με τον Πάπα;
"

La 'negligenza' degli organizzatori ha consentito una gravissima falla nella sicurezza e un reale attentato alla libertà di culto dei cristiani e delle minoranze in Siria e in Iraq , in quella che doveva essere una visita « di natura umanitaria ed ecumenica ».
Chi gli ha messo in fila quei 150 ragazzi inquadrati con l'opposizione ? 
Nella penosa parata   qualcuno saluta il Papa addirittura militarmente . Eppure quella bandiera 'simbolo dei ribelli' rappresenta anche persone che si sono macchiate del sangue dei cristiani.  A queste persone si dà perfino l'opportunità di usare come passerella l'incontro con il Papa ?

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση