GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Eurogroup η μεγάλη μάχη για τα προληπτικά μέτρα

Σε επίπεδο υπουργών Οικονομικών της Eυρωζώνης αναμένεται να τεθεί το ζήτημα του πακέτου των εφεδρικών μέτρων αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ Ευρ...


Σε επίπεδο υπουργών Οικονομικών της Eυρωζώνης αναμένεται να τεθεί το ζήτημα του πακέτου των εφεδρικών μέτρων αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ Ευρωπαίος αξιωματούχος.


Ο ίδιος επισημαίνει πως το εν λόγω ζήτημα όπως και το ζήτημα του χρέους "ξεπερνάει" το επίπεδο της αποστολής των θεσμών στην Αθήνα, η οποία όπως αφήνει να εννοηθεί ο παράγοντας της Eυρωζώνης, ολοκληρώνεται επιτυχώς με συμφωνία στο πακέτο των αναγκαίων μέτρων. Η ίδια πηγή σημειώνει πως ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία για το έκτακτο Eurogroup.

 

Και η Μέρκελ εναντίον Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, στο κυβερνητικό μπρίφινγκ και σε ερώτηση, γιατί έσπευσε να αντιδράσει πρώτος ο κ. Σόιμπλε σε ένα θέμα αρμοδιότητας της καγκελαρίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ παρέμπεμψε στην ιδιαίτερα στενή συνεργασία ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών και την καγκελάριο και επιβεβαίωσε ότι η Άνγκελα Μέρκελ δεν βλέπει λόγο για EuroSummit. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση