GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σάγια για τη Eurovision: O συγκεκριμένος θεσμός μού ταιριάζει απόλυτα

H Σάγια πέρσι, τέτοια εποχή, συμμετείχε στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το τραγούδι «Sunshine». Ωστόσο, ο κόσμος και η κριτική...


H Σάγια πέρσι, τέτοια εποχή, συμμετείχε στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το τραγούδι «Sunshine».

Ωστόσο, ο κόσμος και η κριτική επιτροπή επέλεξαν να μας εκπροσωπήσει η Μαρία Έλενα Κυριάκου με το τραγούδι «One last breath».

Φέτος, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά, καθώς έγινε απευθείας ανάθεση στο νεοσύστατο συγκρότημα Argo.

«Αν γνώριζα πως φέτος θα έδιναν απευθείας ανάθεση για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, θα το είχα κυνηγήσει για να πάω. Θεωρώ πως ο συγκεκριμένος θεσμός μού ταιριάζει απόλυτα».

Όσον αφορά το τραγούδι «Utopian land» του συγκροτήματος Argo, η Σάγια δεν έχει άποψη, καθώς δεν έτυχε μέχρι στιγμής να το ακούσει.

«Παρ' όλα αυτά, εύχομαι να πάνε πολύ καλά. Θα σου φανεί αστείο, αλλά φέτος δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο, καθώς ολοκληρώνουμε το δίσκο μου και συμμετέχω στο μιούζικαλ Sweet Charity στο θέατρο Badminton».

Μετά το Priscilla, είναι η δεύτερη φορά που η Σάγια συμμετέχει σε μιούζικαλ.

«Στο Sweet Charity τραγουδάω και έχω ορισμένες πρόζες. Είναι μια καινούρια εμπειρία που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Είναι μεγάλη τιμή να σε εμπιστεύονται σε μια τόσο σημαντική παραγωγή, με χορογράφο τον Chet Walker (σ.σ. έχει τιμηθεί με βραβείο Tony), που ήρθε από το Broadway για να κάνει τις χορογραφίες. Όπως καταλαβαίνεις, λόγω των παραστάσεων και της επικείμενης δισκογραφίας, ο χρόνος μου είναι εξαιρετικά πιεσμένος και ειδικά το τελευταίο τρίμηνο ο σύντροφός μου κάνει μεγάλη υπομονή» παραδέχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση