GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανικός στο Facebook με τις αποδείξεις στην Ρόδο, δείτε τις 3 διαφορετικές χρεώσεις καφέ - ΦΩΤΟ

Θέμα συζήτησης στο facebook και όχι μόνο, οι αποδείξεις που θα δείτε στη συνέχεια - Ποικίλες οι αντιδράσεις στους κόλπους των χρηστών.....


Θέμα συζήτησης στο facebook και όχι μόνο, οι αποδείξεις που θα δείτε στη συνέχεια - Ποικίλες οι αντιδράσεις στους κόλπους των χρηστών... Η ίδια αλυσίδα καφέ, για τον ίδιο καφέ, έχει τρεις διαφορετικές χρεώσεις.
Αυτό προκύπτει από τις παρακάτω αποδείξεις που κάνουν το γύρο του facebook και προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις. Κάποιοι υποστηρίζουν πως αυτό είναι δικαιολογημένο λόγω της θέσης των καταστημάτων και άρα του ενοικίου που πληρώνει το καθένα και άλλοι πως πρόκειται για πρόκληση, εις βάρος των καταναλωτών.
Στις αποδείξεις, οι πελάτες έχουν παραγγείλει ένα freddo espresso. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, χρεώθηκε 3,50 ευρώ. Στο αεροδρόμιο της Ρόδου 4 ευρώ και στο κατάστημα της ίδια αλυσίδας στη Ρόδο, στην οδό Αμμοχώστου, η τιμή του έπεσε στο... 1,40 ευρώ!
ΠΗΓΗ: rodiaki

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση