GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε ποιος παίκτης του «Χ-Factor» είναι αδελφός παίκτη του «The Voice» - ΦΩΤΟ

Σε… οικογενειακή υπόθεση μετέτρεψαν τα talent show δύο αδέρφια, καθώς στην πρεμιέρα του «X- Factor», το βράδυ της Δευτέρας, εμφανίστηκε π...


Σε… οικογενειακή υπόθεση μετέτρεψαν τα talent show δύο αδέρφια, καθώς στην πρεμιέρα του «X- Factor», το βράδυ της Δευτέρας, εμφανίστηκε παίκτης που έχει συγγένεια με παίκτη του περσινού «The Voice»!

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που εμφανίστηκε ενώπιον των κριτών του «X-Factor», δήλωσε 31 ετών, από την Αθήνα και μουσικός του δρόμου από το 2007, ενώ απέσπασε κολακευτικά σχόλια και προκρίθηκε στην επόμενη φάση ερμηνεύοντας το «Στα Είπα Όλα» του Σωκράτη Μάλαμα.

Η φυσιογνωμία του 31χρονου θύμιζε κάτι σε πολλούς και η απάντηση είναι απλή: ο Παναγιώτης είναι ο μεγάλος αδερφός του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, ο οποίος, σε ηλικία 16 ετών, συμμετείχε στο «The Voice» την προηγούμενη σεζόν και έφτασε έως τον ημιτελικό, με coach τον Αντώνη Ρέμο.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος «ανέβασε» στη σελίδα του στο Facebook την εμφάνιση του Παναγιώτη, υπό τη λεζάντα «αδερφός και δάσκαλος», δηλώνοντας περήφανος για εκείνον!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση