GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Fast & Furious: Ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ στη θέση του Πολ Γουόκερ

Ο Σκοτ Ίστγουντ θα είναι ένας από τους οδηγούς της νέας ταινίας «Fast and Furious», την 8η κατά σειρά. Ο Σκοτ επιβεβαίωσε την είδηση μέ...


Ο Σκοτ Ίστγουντ θα είναι ένας από τους οδηγούς της νέας ταινίας «Fast and Furious», την 8η κατά σειρά. Ο Σκοτ επιβεβαίωσε την είδηση μέσω μίας ανάρτησης του στο Instagram γράφοντας τα καλύτερα για την κινηματογραφική σειρά, το καστ των ηθοποιών, αλλά και για τον άδικο χαμό του Πολ Γουόκερ.

«Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια πόσο συγκινημένος είμαι για το επόμενο Fast & Furious. Για μένα, η ταινία είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία κινηματογραφική σειρά. Είναι μια κληρονομιά», έγραψε ο 30χρονος γιος του Κλιντ Ίστγουντ.
«Αυτοί οι μεγάλοι ηθοποιοί που παίζουν μαζί για τόσο πολύ καιρό, έχουν γίνει μία οικογένεια. Ανυπομονώ να ενταχθώ κι εγώ σ' αυτήν την οικογένεια», συνέχισε.
«Ο Πολ ήταν στενός μου φίλος. Έχουμε κάνει μαζί σερφ, έχουμε κάνει ταξίδια και για μένα ήταν ένα τεράστιο πρότυπο και επηρέασε τη ζωή μου όταν ήμουν νεότερος. Και για μένα εξακολουθεί να είναι», έγραψε ο Σκοτ για τον φίλο του, που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2013. «Για μένα ήταν ο μεγάλος μου αδελφός. Το να εντάσσομαι στην ταινία, και στην ιστορία του Πολ, αλλά και στην οικογένεια των ηθοποιών που παίζουν σ' αυτήν, είναι σαν ένα όνειρο που έγινε αληθινό», πρόσθεσε.
Ωστόσο έγραψε ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της 8ης συνέχειας της κινηματογραφικής σειράς, αλλά αποκάλυψε ότι αυτό θα υποδυθεί «έναν νέο χαρακτήρα που θα τον καθοδηγεί ο Κερτ Ράσελ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση