GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τσίμπησε" δύο θέσεις στην κατάταξη της FIFA η Εθνική Ελλάδος

Μικρή άνοδο δύο θέσεων σημείωσε η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στην κατάταξη της FIFA, εκμεταλλευόμενη την εντυπωσιακή πτώση δύο χωρώ...


Μικρή άνοδο δύο θέσεων σημείωσε η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στην κατάταξη της FIFA, εκμεταλλευόμενη την εντυπωσιακή πτώση δύο χωρών που μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε πιο ψηλές θέσεις.

Η Ελλάδα βρίσκεται με 695 πόντους στην 37η θέση της κατάταξης, πολύ μακριά από την 36η Σουηδία (713 πόντοι), ενώ την ακολουθούν η Γκάνα με 693 πόντους και η Παραγουάη με 690 πόντους.

Για την άνοδο αυτή δεν ευθύνονται τόσο οι.. επιδόσεις της εθνικής μας ομάδας, όσο η “βουτιά” που έκαναν στην κατάταξη η Αλβανία (από την 35η θέση στην 45η) και το Πράσινο Ακρωτήρι (από την 31η θέση στην 47η!).

Όσο για την κορυφή της κατάταξης, εκεί πλέον βρίσκεται η Αργεντινή, που προσπέρασε το Βέλγιο για μόλις 0,11 πόντους, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν Χιλή, Κολομβία και Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση