GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέντραρε την ΑΕΚ στη FIFA ο Πογέτ

Κάθε άλλο παρά βελούδινο είναι το διαζύγιο ΑΕΚ και Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός προπονητής με δηλώσεις του στον Τύπο της Αραγονίας α...


Κάθε άλλο παρά βελούδινο είναι το διαζύγιο ΑΕΚ και Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός προπονητής με δηλώσεις του στον Τύπο της Αραγονίας αποκάλυψε πως έκανε ήδη καταγγελία στη FIFA για τη στάση της ΠΑΕ απέναντί του, ενώ προχώρησε και σε δυσφημιστικές τοποθετήσεις για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως και η πλευρά της «Ένωσης» θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, καταγγέλλοντας τον Πογέτ στη διεθνή ομοσπονδία για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

«Ο σύλλογος είχε υπαινιχθεί ότι επρόκειτο να ανανεώσω και ήθελε να μείνω, αλλά μετά είχαν περάσει δύο μήνες χωρίς να πουν τίποτα. Προσπάθησε ο ατζέντης μου να διαπραγματευτεί μαζί τους για καλό ή για κακό, και να ξέρουμε κάτι στα σίγουρα, αλλά δεν ήθελαν να μου κάνουν μια προσφορά και μου είπαν να περιμένω να τελειώσουν το πλέι-οφ, δηλαδή μέχρι τις 29 Μαΐου. Τότε αποφάσισα να ενημερώσω τον σύλλογο πως δεν θα συνεχίσω και το είπα σε δημοσιογράφους μέσω μιας πολύ σωστής δήλωσης για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Μετά από αυτό όμως αποφάσισαν να με απολύσουν. Τίποτα περισσότερο», ανέφερε ο Πογέτ.

«Θα έπρεπε να πληρωθώ μέχρι την περασμένη Τρίτη για το υπόλοιπο της σεζόν και, όπως σε όλα τα πράγματα στην Ελλάδα στις δουλειές, δεν έχω πληρωθεί ακόμα. Φαντάζομαι ότι κάτι θα εφεύρουν και δεν θα με πληρώσουν. Αυτή είναι η επιβεβαίωση των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα και ένα μήνυμα για τους ανθρώπους που μπορεί να πάνε να εργαστούν εκεί. Έχουμε ήδη κάνει τη σχετική καταγγελία μας», πρόσθεσε.

Όσο για το μέλλον του; «Έχω προσφορές από διάφορες χώρες μέχρι και από την Κίνα. Το ωραίο είναι ότι προκύπτουν πράγματα και καλούμαι να πάρω αποφάσεις. Δεν θα πω ψέματα, η αλήθεια είναι ότι δεν θα έλεγα όχι σε ενδεχόμενη επιστροφή στην Premier League, αλλά αν μπορώ να επιλέξω, θα ήθελα να δουλέψω στην Ισπανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση