GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Five Seconds of Silence: Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα με Πιτ και Κοτιγιάρ

Ο Μπράντ Πιτ και η Μαριόν Κοτιγιάρ πρωταγωνιστούν στο νέο φιλμ του Ρόμπερτ Ζεμέκις («Επιστροφή στο Μέλλον», «Φόρεστ Γκαμπ», «Ο Ναυαγός»...


Ο Μπράντ Πιτ και η Μαριόν Κοτιγιάρ πρωταγωνιστούν στο νέο φιλμ του Ρόμπερτ Ζεμέκις («Επιστροφή στο Μέλλον», «Φόρεστ Γκαμπ», «Ο Ναυαγός»), με τον τίτλο «Five Seconds of Silence».
Η ταινία είναι ένα μελόδραμα του Β' Παγκόσμιου, γραμμένο από τον Οσκαρικό Στιβ Νάιτ («Επικίνδυνες Υποσχέσεις», «Σε Λάθος Χρόνο», «Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά»).



Η υπόθεση
Δυο κατάσκοποι ερωτεύονται στη διάρκεια μιας αποστολής τους, στην Καζαμπλάνκα το 1942, εναντίον ενός Γερμανού αξιωματικού. Εκείνος Αμερικανός, εκείνη Γαλλίδα. Θα συναντηθούν στη Βόρεια Αφρική και θα παντρευτούν, αλλά γρήγορα ο έρωτάς τους απειλείται, όταν ο Μπραντ Πιτ ανακαλύπτει ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι διπλός πράκτορας κι ότι εκείνος έχει εντολή να τη σκοτώσει.
Το «Five Seconds of Silence» θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες, την 23η Νοεμβρίου του 2016




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση