GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το γερμανικό Focus αποκαλύπτει το σχέδιο του ISIS να αιματοκυλίσει τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά θέρετρα

«Το Ισλαμικό Κράτος σχεδίαζε τρομοκρατικές επιθέσεις σε δημοφιλείς παραλίες της Ευρώπης» γράφει το γερμανικό περιοδικό Focus, σε δημοσίευ...


«Το Ισλαμικό Κράτος σχεδίαζε τρομοκρατικές επιθέσεις σε δημοφιλείς παραλίες της Ευρώπης» γράφει το γερμανικό περιοδικό Focus, σε δημοσίευμά του με τίτλο «Δολοφόνοι μεταμφιεσμένοι σε μικροπωλητές: Σχεδίαζαν να σκορπίσουν τον τρόμο στις παραλίες».

«Η ιταλικές μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν τις γερμανικές αρχές ασφαλείας σχετικά με την επερχόμενη απειλή. Το Ισλαμικό Κράτος σχεδίαζε επιθέσεις σε ευρωπαϊκά θέρετρα» αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, επικαλούμενο πληροφορίες της Bild, και συνεχίζει:

«Οι τρομοκράτες σχεδίαζαν, σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, να εξαπολύσουν επιθέσεις με αυτόματα όπλα και εκρηκτικά στις παραλίες, όπου ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να συρρέει. Στο στόχαστρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι τόσο οι ακτές της Βόρειας και της Βαλτικής Θάλασσας, όσο και οι παραλίες της Ισπανίας, της Ιταλίας και της νότιας Γαλλίας».

Στη συνέχεια το Focus, επισημαίνοντας ότι «οι εν λόγω πληροφορίες προέρχονται από την Αφρική» υπογραμμίζει ότι όπως ενημέρωσε τις ιταλικές αρχές αξιωματούχος των αρχών της Σενεγάλης «οι επίδοξοι τρομοκράτες, είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστούν. Πρόκειται για εμπόρους που μεταφέρουν όπλα από την Αφρική στην Ιταλία και στην πλειοψηφία τους μάλιστα, διαθέτουν όλα τα νόμιμα έγγραφα, ακόμα και Visa».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση