GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Εάν πάμε τώρα σε εκλογές το Grexit είναι 80% πιο κοντά

Την εκτίμηση ότι «αν πάμε τώρα σε εκλογές το Grexit είναι 80% κοντά», εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντα...


Την εκτίμηση ότι «αν πάμε τώρα σε εκλογές το Grexit είναι 80% κοντά», εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 fm.
«Γίνεται προσπάθεια από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να βάλει την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη στην κυβέρνηση», είπε ακόμα και πρόσθεσε:
«Ασκούνται πιέσεις, αυτό το γνωρίζω καλά. Αυτοί φοβούνται ότι αν μπουν, μπορεί να γίνουν τον Σεπτέμβρη εκλογές και να κατεδαφιστούν».
Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι οι πιέσεις ασκούνται κυρίως απ’ έξω. «Να φύγει ο Καμμένος από την κυβέρνηση και να μπει ο Θεοδωράκης με τη Γεννηματά» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.
«Ασκούνται πιέσεις γιατί η άλλη λύση είναι να γίνει οικουμενική, πιέζουν και για οικουμενική οι ξένοι. Εάν δεν υπάρξει διεύρυνση της κυβέρνησης πρέπει να γίνει οικουμενική αμέσως» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση