GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H πανέμορφη αστυνομικός που εντυπωσίασε τους μαθητές – ΦΩΤΟ

Μια πανέμορφη αστυνομικός εντυπωσίασε με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και την καλοσύνη της τους μαθητές και τους δασκάλους του 8θέσιο...

Μια πανέμορφη αστυνομικός εντυπωσίασε με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και την καλοσύνη της τους μαθητές και τους δασκάλους του 8θέσιου Μειονοτικού Σχολείου Μύκης.



Πρόκειται για την διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής και ανθυπαστυνόμο, Χρυσούλα Καζάκου, η οποία έλαβε επιστολή με ευχαριστίες από τη διεύθυνση του σχολείου επειδή ενημέρωσε τους μαθητές για το «ουσιώδες θέμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Τι αναφέρει η επιστολή

«..θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, η δ/νση, το διδακτικό προσωπικό και σύσσωμο το μαθητικό δυναμικό του σχολείου, για την όμορφη εκδήλωση-ενημέρωση που μας παρείχατε, αναφορικά με το ουσιώδες θέμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής και την ερμηνεία του Κ.Ο.Κ. (Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας), στις 11-4-16 .... στο σύνολο του εκπαιδευτικού και μαθητικού δυναμικού του Σχολείου μας.

Το γεγονός της αγαστής συνεργασίας των αρμοδίων Υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους, ειδικά στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της πατρίδας μας, φέρνει σαφώς το καλύτερο αποτέλεσμα και την ανύψωση του μορφωτικού και εν γένει του πνευματικού επιπέδου των παιδιών μας. Κλείνοντας την παρούσα επιστολή, σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευχόμαστε στο μέλλον την επιτυχή – όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση – επανάληψη παρόμοιων ενεργειών – δράσεων.

Με εκτίμηση και σεβασμό στο δύσκολο έργο σας, σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες».



Πηγή: thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση