GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχεις αδύνατα πόδια; Απόδειξέ το με το iPhone 6

Άλλο ένα ανησυχητικό beauty meme* έχει κάνει την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο. Είναι η πρόκληση "iPhone 6 γόνατα". Όπως δηλώ...


Άλλο ένα ανησυχητικό beauty meme* έχει κάνει την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο.
Είναι η πρόκληση "iPhone 6 γόνατα".

Όπως δηλώνει και το όνομά του, οι γυναίκες χρησιμοποιούν τώρα τις iPhone 6 συσκευές τους καλύπτοντας τα γόνατά τους, προκειμένου να αποδείξουν ότι τα πόδια τους είναι τα πιο αδύνατα.

Μέχρι στιγμής, χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν και συζητούν για την τάση αυτή στο Weibo (κοινωνικό δίκτυο στην Κίνα), που είναι ισοδύναμο με το Twitter.

Ένα σχολιαστής στο Facebook, έγραψε: "Όποιος προωθεί αυτές τις τάσεις ομορφιάς αξίζει σίγουρα ένα μετάλλιο, κάτι προς "Την πιο Βλακώδη Ιδέα της Χρονιάς"".

Δεν είναι σαφές αν η πρόκληση απαιτεί iPhone 6 ή το ακόμα μεγαλύτερο iPhone 6 Plus. Ωστόσο, η αυξανόμενη δημοτικότητα του συγκεκριμένου beauty meme έχει την κατακραυγή πολλών ανθρώπων για τα λάθος πρότυπα που προσπαθεί να αναδείξει.

*Τι είναι meme: To meme αφορά όλες εκείνες τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν από τοίχο σε τοίχο στο Internet. Είναι συνήθως γεγονότα που αφορούν την επικαιρότητα ή διάφορα θέματα όπως η... ομορφιά!
Επιμέλεια: Εύη Σιμοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση