GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδεια να οδηγήσει την M1!

O Βρετανός πιλότος της F1 φέρεται να λαμβάνει άδεια να δοκιμάσει την αγωνιστική μοτοσικλέτα της Yamaha, ενώ υπάρχει και πιθανότητα να μ...


O Βρετανός πιλότος της F1 φέρεται να λαμβάνει άδεια να δοκιμάσει την αγωνιστική μοτοσικλέτα της Yamaha, ενώ υπάρχει και πιθανότητα να μεταπηδήσει στο χώρο του Moto GP!
Σε μια ενδιαφέρουσα είδηση, ο Lewis Hamilton, ο γνωστός πιλότος της F1, πήρε την άδεια να δοκιμάσει την YZR-M1 της Yamaha Movistar! Σύμφωνα με το νέο, ήδη ο Βρετανός πιλότος πραγματοποιεί περαιτέρω συζητήσεις με την ομάδα της Yamaha, προκειμένου να διεκπεραιωθούν τα διαδικαστικά που απαιτούνται για το γεγονός.
Ωστόσο ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πιθανότητα της ολοκληρωτικής μετάβασης του Hamilton στον χώρο του Moto GP, η οποία ίσως και να είναι μεγαλύτερη από όσο φανταζόμαστε! Χαρακτηριστικά, ο Lin Jarvis της Yamaha δηλώνει: «Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Είναι μια ιδέα ακόμα, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρουσα».
Ο δε διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, μάλλον...ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά, δηλώνοντας ότι «δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για μας εάν ο Lewis επιθυμεί να πάει στην Yamaha Moto GP, αντιθέτως θεωρούμε ότι ακούγεται καλό»!
Ο Lewis Hamilton είναι γνωστός λάτρης της μοτοσικλέτας, ενώ σαφώς δεν είναι ο πρώτος οδηγός Formula 1 που δοκιμάζει ένα πρωτότυπο του Moto GP-στο παρελθόν το έχουν κάνει οι Michael Schumacher και Fernando Alonso. Ωστόσο στην παρούσα περίπτωση, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν την πιθανή αποχώρηση του Jorge Lorenzo από την ομάδα, τα σενάρια για την αντικατάστασή του από τον Hamilton, αν μη τι άλλο, θα προκαλέσουν συζήτηση!
Πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση