GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αναζητά τον master chef της Βόρειας Κορέας!

Μπορεί τα δύο τρίτα των Βορειοκαρεατών να λιμοκτονούν κυριολεκτικά, αλλά παρόλα αυτά τουλάχιστον 1000 επίδοξοι σεφ εμφανίστηκαν σε διαγ...


Μπορεί τα δύο τρίτα των Βορειοκαρεατών να λιμοκτονούν κυριολεκτικά, αλλά παρόλα αυτά τουλάχιστον 1000 επίδοξοι σεφ εμφανίστηκαν σε διαγωνισμό μαγειρικής στην κρατική τηλεόραση, ύστερα φυσικά από απαίτηση του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν.
Όπως αναφέρουν οι Pyongyang Times: " Το φεστιβάλ αποτελείται από τις παρουσιάσεις γαστρονομικών [ sic ] επιτυχιών, διεθνών και τοπικών σπεσιαλιτέ, δοσμένων από την τεχνική των κορυφαίων σεφ"
Οι συμμετέχοντες παρουσίασαν διάσημα τοπικά πιάτα, όπως η βραστή χελώνα και η σούπα κέφαλου, αλλά και διεθνή κουζίνα, όπως πίτσα, σπαγγέτι, πιάτα με φασιανό και η παρασκευή του μπρόκολου με πέντε διαφορετικούς τρόπους (!).
Αν και η Βόρεια Κορέα θεωρείται η πιο... σκληροπυρηνική Κομμουνιστική χώρα,  ο δικτάτορας Κιμ λατρεύει το ελβετικό τυρί Έμενταλ και τα εκλεκτά κρασιά, δυτικό ¨κουσούρι" που του έμεινε από  τα νιάτα του, όταν σπούδαζε στην Ελβετία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση