GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O μπάρμπα-Ολαντ δεν έχει τίποτα πια να προσφέρει

Maria Denaxa Εκτός απο επικίνδυνοι είναι και γελοίοι. Ο Μοσχοβισί που δήλωνε ότι θα κλείσει η αξιολόγηση πριν απο το τέλος Απριλίου, τώρα...

Maria Denaxa

Εκτός απο επικίνδυνοι είναι και γελοίοι.
Ο Μοσχοβισί που δήλωνε ότι θα κλείσει η αξιολόγηση πριν απο το τέλος Απριλίου, τώρα επαναφέρει στο προσκήνιο το σκιάχτρο του Grexit για το οποίο ολοι οι αναλυτές και οικονομολόγοι εδώ στην Γαλλία (ακόμα και χθες που ήμουν με τον Πικετί) υποστηρίζουν ότι πλέον δεν "παίζει" γιατί θα διαλυθεί το σύμπαν.

Ομως, ο χειρότερος ευρωπαίος οικονομικών της ΕΕ ever, που αποδεδειγμένα πάσχει απο έλλειψη ευρηματικότητας και αντίληψης επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνει ότι του λένε αποδεικνύοντας συνεχώς πόσο λίγος είναι.

Την γραμμή που έδωσε προχθές ο Σόιμπλε για επιπλέον μεταρρυθμίσεις, την έκανε ρεφρέν στα χείλη του και ζητάει για να αποφευχθεί "η έξοδος" μεταρρυθμίσεις, κι άλλες μεταρρυθμίσεις, περισσότερες μεταρρυθμίσεις...
Δηλαδή μέτρα, κι άλλα μέτρα, ατελείωτα μέτρα που θα πάρουν την μορφή ενός τέταρτου μνημονίου που θα τρέχει παράλληλα με το τρίτο.

Το πως η Γερμανία θα το 'πουλήσει' στους ψηφοφόρους και στους πολιτικούς της δεν το γνωρίζω μιας και η Μέρκελ δεν έχει άλλο διαθέσιμο πολιτικό κεφάλαιο για να το καταναλώσει προσπαθώντας να πείσει. Το ίδιο ισχύει και για το ΔΝΤ. Ομως θα βρουν τον τρόπο γιατί σε κάθε περίπτωση ένα τέταρτο πρόγραμμα φαντάζει αναπόφευκτο.

Απο την άλλη τα δικά μας τα μανάρια, με σπεσιαλιτέ τις σαλάτες, τις κωλοτούμπες, τους αντιπερισπασμούς και τα ψέματα που μέχρι προχθές έλεγαν ότι θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση στις 20, στις 22 κ.ο.κ άρχισαν πάλι τις περιοδείες (αυτό δείχνει πόσο πιεσμένοι είναι) για να πάρει...ο πισινός τους αέρα!

Ειλικρινά δεν βλέπω τι άλλο μπορούν να πάρουν απο τον στριμωγμένο μπάρμπα-Ολαντ που δεν έχει τίποτα πια να προσφέρει. Αλλωστε πότε βοήθησε πραγματικά, αν δεν ήταν ένα τρίτο και φαρμακερό μνημόνιο για όλους;
Ας ερθουν λοιπον να τον προσκυνήσουν. Ομως το Παρίσι δεν είναι η Μέκκα και θαύματα δεν γίνονται!
Η συνέχεια αύριο ...

Υ.Γ. Οπως πολύ σωστά επεσήμανε κάποιος "πιο πολλές φορές ο ελληνας πρωθυπουργός μιλάει στο τηλέφωνο με την Μέρκελ παρά με τον Ολαντ".
Τελικά κατά πόσο όλα αυτά δεν είναι άλλη μια δημιουργία σκηνικού απο τους "χρήσιμους ηλίθιους", για να περάσουν πιο εύκολα νέα μέτρα και να φανεί ότι διαπραγματευόμαστε σκληρά;

4 σχόλια

  1. ΑΣΤΟΥς ΜΟΝΟΥς ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ...ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.......
    Στο φύλλο αγώνα του δεύτερου τελικού της Α1 αναφέρεται πως ο διαιτητής Φούφης δέχτηκε βαρύτατη λεκτική επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
    Φραστική επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τριών οπαδών στα ημίχρονο του δεύτερου τελικού καταγράφει το φύλλο αγώνα!
    Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ και σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, είπε στον διαιτητή Φούφη: «Θα σε γ..., δεν θα φύγετε από 'δω».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΤΟΥς ΜΟΝΟΥς ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ...ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.......
    Στο φύλλο αγώνα του δεύτερου τελικού της Α1 αναφέρεται πως ο διαιτητής Φούφης δέχτηκε βαρύτατη λεκτική επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
    Φραστική επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τριών οπαδών στα ημίχρονο του δεύτερου τελικού καταγράφει το φύλλο αγώνα!
    Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ και σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, είπε στον διαιτητή Φούφη: «Θα σε γ..., δεν θα φύγετε από 'δω».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PARTE ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑς... ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 90-10 ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ==========================
    Γράφει ο Ν Βράχος

    Όλοι σιγά –σιγά αρχίζουμε να αναπνέουμε. Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που ένας ‘’τρελός’’ Έλληνας πολιτικός, πήρε την απόφαση να σώσει την πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού και σήμερα ελπίζουμε, και σήμερα υπάρχουμε και....
    σήμερα δειλά -δειλά κάνουμε σχέδια και όνειρα πάλι.
    Όλοι σήμερα γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε, ότι η χρεοκοπία με τις ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειές της κτυπούσε την πόρτα μας.

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το τέλος του 2009 ήταν το χρονικό ορόσημο της οικονομικής μας καταστροφής και της εθνικής μας υποδούλωσης. Θέλαμε 35 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ για να επιβιώσουμε σαν κράτος.
    Όλοι ξέρουμε σήμερα, ότι είμαστε θύματα εξωτερικών δυνάμεων που επιθυμούν το πλούσιο υπέδαφός μας, και ένας προδομένος λαός θύμα μιας πολιτικής κλίκας, τόσο της αντιπολίτευσης , της εποχής εκείνης, όσο και των αδίστακτων ‘’ΒΡΟΥΤΩΝ’’ εντός του Πασοκ.

    Άνθρωποι , πολιτικά αδίστακτοι, ηθικά ανύπαρκτοι και ιδεολογικά νεκροί, επιχείρησαν την πολιτική και οικονομική δολοφονία των Ελλήνων. Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα τολμούν και ..παρουσιάζονται’’ κομίζοντες γλαύκας’’. Είναι αλήθεια ..κλόουν της προστυχιάς!
    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μας είπε την αλήθεια.

    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου θυσιάστηκε, βρίστηκε, προπηλακίστηκε, συκοφαντήθηκε και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ για τη σωτηρία της πατρίδας μας.

    Σήμερα ο λαός μας σιγά-σιγά ξαναγυρίζει και κοιτά με ευγνωμοσύνη ,αυτόν που στάθηκε δίπλα του και αγωνίστηκε με όλα τα θεριά.

    Αυτόν που δεν έβρισε, αυτόν που δεν συκοφάντησε, αυτόν που δεν κατέβηκε στο λάκκο της πολιτικής λάσπης. Ήξερε, όπως ξέρουμε όλοι μας, ότι η πατρίδα μας έχει ανάγκη όλους. Μόνο όλοι μαζί αδελφωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας.
    Μόνο με ευνομία και ισονομία μπορούμε να στήσουμε ‘’εκ βάθρων’’ το νέο κράτος δικαίου, το κράτος ασπίδα και προστάτη του αδύναμου ΕΝΤΙΜΟΥ Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση