GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωνία! O Γιάννης Βόγλης είναι διασωληνωμένος στο νοσοκομείο

Ο Γιάννης Βόγλης βρίσκεται στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγε...


Ο Γιάννης Βόγλης βρίσκεται στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σταθερή.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά, είναι διασωληνωμένος εδώ και πέντε μέρες στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, ωστόσο, σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του, οι γιατροί τον έβγαλαν από την καταστολή και αναπνέει με μηχάνημα υποστήριξης.

Το 2013 ο 73χρονος Γιάννης Βόγλης υποβλήθηκε σε επέμβαση για ειλεό (μάλιστα, ο ίδιος είχε κάνει λόγο για εγχείρηση ρουτίνας, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα), ωστόσο οι γιατροί που τον παρακολουθούν τον ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε να ακολουθήσει και δεύτερο χειρουργείο. Ετσι και έγινε, με τον ηθοποιό να κάνει εισαγωγή και να υποβάλλεται εκ νέου σε επέμβαση. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά και οι δικοί του άνθρωποι δηλώνουν αισιόδοξοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση