GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξε τις... πόρτες του το OpenBazaar

Άνοιξε τις “πόρτες” του το OpenBazaar, η πρώτη αποκεντρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου ο καθένας μπορεί εύκολα να δημιουργήσει το δι...


Άνοιξε τις “πόρτες” του το OpenBazaar, η πρώτη αποκεντρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου ο καθένας μπορεί εύκολα να δημιουργήσει το δικό του ψηφιακό εμπορικό κατάστημα.

Όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Εταιρεία Ελεύθερου/Ανοικτού Λογισμικού, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 4.000 downloads του προγράμματος, ενώ έχουν κιόλας δημιουργηθεί δεκάδες ψηφιακά εμπορικά καταστήματα με εκατοντάδες προϊόντα να πωλούνται στην πλατφόρμα του.

Το OpenBazaar είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα. Σε αντίθεση με τις αντίστοιχες πλατφόρμες όπως τα Ebay, Amazon, Alibaba κ.α., καταργεί τους ενδιάμεσους και τις υπερβολικές χρεώσεις που προέρχονται από αυτούς. Όλες οι αγορές πραγματοποιούνται με το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση