GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτές των Podemos κάνουν απεργία πείνας για τους πρόσφυγες

Τέσσερις βουλευτές των Podemos και άλλων κομμάτων της Αριστεράς στην Ισπανία, άρχισαν από το Σάββατο απεργία πείνας η οποία θα διαρκέσε...


Τέσσερις βουλευτές των Podemos και άλλων κομμάτων της Αριστεράς στην Ισπανία, άρχισαν από το Σάββατο απεργία πείνας η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Απριλίου.
Πρόκειται για μια συμβολική διαμαρτυρία από τους Ισπανούς βουλευτές οι οποίοι καλούν τους πολίτες της χώρας να πραγματοποιήσουν το Σάββατο 24ωρες συγκεντρώσεις σε μεγάλες πλατείες, με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη και να κινητοποιηθεί για τους πρόσφυγες.
"Αφετηρία της ιδέα αυτής ήταν η ντροπή που αισθανθήκαμε λόγω της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, βλέποντας πως η Ευρώπη παραβιάζει το διεθνές δίκαιο", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Πέδρο Αρόχο, βουλευτής των Podemos, ο οποίος από το περασμένο Σάββατο πίνει μόνο νερό με αλάτι και ζάχαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση