GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Prince έμεινε ξύπνιος για 154 ώρες πριν το θάνατό του

Ο Prince έμεινε ξύπνιος για 154 συνεχόμενες ώρες πριν το θάνατό του, σύμφωνα με μαρτυρία του γαμπρού του, όπως αναφέρει η Huffington ...


Ο Prince έμεινε ξύπνιος για 154 συνεχόμενες ώρες πριν το θάνατό του, σύμφωνα με μαρτυρία του γαμπρού του, όπως αναφέρει η Huffington Post. 

O Maurice Phillips, ο οποίος είναι παντρεμένος με την αδελφή του αείμνηστου σταρ, Tyka Nelson, προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης της οικογένειας πριν την αποτέφρωση του νεκρού.   

"Ήμουν μαζί του το περασμένο σαββατοκύριακο", είπε ο άντρας. "Δούλευε σερί, 154 ώρες...". Η αποκάλυψη ήρθε μαζί με τους ισχυρισμούς ότι ο 57χρονος μουσικός είχε εθιστεί στα παυσίπονα. Δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι ο Prince έπαιρνε μεγάλες δόσεις από συγκεκριμένο παυσίπονο -είχε πάρει υπερβολική δόση μόλις πέντε ημέρες πριν τον θάνατό του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Paisley Park στο Chanhassen, της Μινεσότα την περασμένη Πέμπτη. 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση