GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ταμπλόιντ οργιάζουν ότι ο Prince έπασχε από AIDS

Τα αμερικανικά ταμπλόιντ οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες, ότι ο Prince έπασχε από AIDS και πως είχε αρνηθεί κάθε θεραπεία καθώς πίστευε...


Τα αμερικανικά ταμπλόιντ οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες, ότι ο Prince έπασχε από AIDS και πως είχε αρνηθεί κάθε θεραπεία καθώς πίστευε ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την ασθένεια με προσευχή (όπως μεταδίδει το National Enquirer και άλλα μέσα).
Ο αείμνηστος πρίγκιπας της ποπ, ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά και "ετοιμαζόταν για το τέλος", σημειώνεται και τονίζεται ότι η ασθένεια διαγνώσθηκε έξι μήνες πριν τον ξαφνικό θάνατό του.
"O Prince ζύγιζε μόλις 36 κιλά και προετοιμαζόταν για τον θάνατό του", αναφέρει ανώνυμη πηγή που επικαλείται το περιοδικό.
«Οι γιατροί είπαν στον Prince ότι η θερμοκρασία του σώματός του έχει πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα του φυσιολογικού και ότι οι αιματολογικές αναλύσεις του ήταν ασυνήθιστα κακές», τονίζει η πηγή και συνεχίζει «του έλειπε σίδηρο, ήταν αδύναμος και συχνά αποπροσανατολιζόταν. Έτρωγε σπάνια, το πρόσωπό του ήταν κίτρινο ενώ σε κακή κατάσταση ήταν τα νύχια του».
Σύμφωνα με τον Enquirer ο Prince διαγνώστηκε για πρώτη φορά με τον ιο HIV στις αρχές της δεκαετίας του '90 αλλά με AIDS στο τέλος του 2015.
«Ήμασταν σοκαρισμένοι όταν τον είδε το περασμένο βράδυ (σ.σ. Παραμονή της ημέρας που πέθανε). Έδειχνε χάλια. Του είπαμε “Προσευχόμαστε για εσάς. Και απάντησε μέσα από τα δόντια του: Ίσως αν προσευχόσασταν για μένα πριν από ένα χρόνο, θα ήταν διαφορετικά τώρα. Μετά μας χαιρέτησε και μας είπε: όπως και να 'χει, ευχαριστώ», είπε υπάλληλος του φαρμακείου που πήγαινε ο τραγουδιστής, μιλώντας στο περιοδικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση