GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Reeza: Νέο εστιατόριο για το ξενοδοχείο Rocabella Mykonos

Με ένα νέο, πλήρως ανανεωμένο εστιατόριο υποδέχεται τη φετινή σεζόν το boutique ξενοδοχείο Rocabella Mykonos, μέλος των Rocabella Hote...



Με ένα νέο, πλήρως ανανεωμένο εστιατόριο υποδέχεται τη φετινή σεζόν το boutique ξενοδοχείο Rocabella Mykonos, μέλος των Rocabella Hotels, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Το όνομά του, Reeza.

Το ρίζωμα, το σύμπλεγμα δηλαδή των ριζών, ως έννοια παραπέμπει σε εικόνες, εμπειρίες, μνήμες και συναισθήματα, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη συνολική φιλοσοφία του εστιατορίου, αλλά και της μαγειρικής του ταλαντούχου chef Γκίκα Ξενάκη που μας συστήνεται φέτος μέσα από ένα άκρως δημιουργικό μενού μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.Η ρίζα όμως, ως «πηγή», είναι εξίσου κομβική, με τις πρώτες ύλες να ταξιδεύουν από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, συμβάλλοντας καθοριστικά σε μια εμπνευσμένη γαστρονομική εμπειρία που μυεί τον επισκέπτη με τον πλέον δημιουργικό τρόπο στη νέα γενιά της ελληνική κουζίνας.

Ο γοητευτικός χώρος του εστιατορίου Reeza (εντός του ξενοδοχείου Rocabella Mykonos), ακολουθώντας το minimal design του ξενοδοχείου, αγαπά τις γήινες αποχρώσεις, προσφέρει άπλετες δόσεις Αιγαίου με ανεπανάληπτη θέα στη Χώρα, τη γειτονική Δήλο και τη Ρήνεια, και αναμένεται να γίνει το γευστικό meeting point του φετινού καλοκαιριού.

Με σημείο αναφοράς την ελληνική κουλτούρα και τις παραδοσιακές συνταγές μέσα από μοντέρνα δημιουργική οπτική, το μενού υπογράφει και επιμελείται ο γνωστός για τη «συναισθηματική» μαγειρική του chef Γκίκας Ξενάκης του αθηναϊκού εστιατορίου Aleria.

Signature πιάτα όπως, το ριζότο με ψητά τοματίνια, κρέμα φέτας και ζελέ δυόσμου, οι μαριναρισμένες σαρδέλες συνοδευμένες από κινόα με κολοκυθάκι, ταραμοσαλάτα με παντζάρι και αυγοτάραχο, και τα κανελόνια «παστίτσιο» γεμιστό με μοσχαράκι και μανιτάρια, σάλτσα από αρσενικό Νάξου και τρούφα, καθιστούν πρωταγωνιστές τις γνήσιες ελληνικές γεύσεις που παντρεύονται αρμονικά με τη δημιουργικότητα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση