GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν Λόνμπεργκ: Ο Γιάννης είχε στα σκαριά το sequel της ταινίας Κορίτσια στον Ήλιο

Συντετριμμένη έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου του Γιάννη Βόγλη η «αιώνια» αγαπημένη του και παρτενέρ του στην ταινία Κορίτσια στ...


Συντετριμμένη έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου του Γιάννη Βόγλη η «αιώνια» αγαπημένη του και παρτενέρ του στην ταινία Κορίτσια στον Ήλιο, Αν Λόνμπεργκ.

Η Σουηδή ηθοποιός, η Άναμπελ της ταινίας,  πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου του από την Εspresso και «πάγωσε». «Είχα αρχίσει να ανησυχώ, γιατί του είχα στείλει δύο e-mails και δεν είχε απαντήσει. Είναι άλλο πράγμα όμως να υποψιάζεσαι κι άλλο να ακούς κάτι τέτοιο. Δεν το πιστεύω. Εχω συγκλονιστεί» είπε η Αν Λόνμπεργκ σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα

Θυμάται ότι την τελευταία φορά που τον είδε από κοντά, πριν από περίπου έναν χρόνο, είχε διαπιστώσει ότι η όψη του έδειχνε αδυναμία. «Είδα ότι είχε χάσει βάρος κι ότι δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Επέλεξα να αστειευτώ για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα. Του είπα “Γιάννη, πρέπει να σταματήσεις να καπνίζεις”».

Ηταν η ίδια περίοδος που είχε ενταθεί η επικοινωνία μεταξύ τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς ο Βόγλης, όπως αποκαλύπτει σήμερα στην «Espresso» η Αν Λόνμπεργκ, είχε στα σκαριά ένα σενάριο για το sequel της ταινίας «Κορίτσια στον ήλιο».

«Μου είπε ότι θα μου έστελνε τη σύνοψη από το σκριπτ που ετοίμαζε για τη δεύτερη ταινία. Ζήτησε την άποψή μου, γιατί κι εγώ εδώ και χρόνια ασχολούμαι με τη συγγραφή σεναρίων. Ηθελε την αντικειμενική ματιά μου. Μου έστειλε μια σύνοψη 5-6 σελίδων και του είπα ότι πίστευα πως θα ήταν λάθος αυτό που είχε στο μυαλό, να δείχνει δηλαδή την Αναμπελ και τον βοσκό να έχουν ερωτική σχέση ενώ ήταν πια προχωρημένης ηλικίας. Θα προτιμούσα να έδειχνε ότι είχαν δημιουργήσει μια ισχυρή φιλία» εξηγεί η ηθοποιός, που θυμάται πολύ τρυφερά όσα έζησε κατά τα γυρίσματα της ταινίας με τον συμπρωταγωνιστή της. 

Οσο για την ταινία-σταθμό; Ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ τους. «Ηταν απίστευτα όμορφος και έξυπνος. Θα μπορούσα να τον έχω ερωτευτεί ενδεχομένως, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Δεν θα ήταν εξάλλου δυνατόν, αφού γνώριζα τη γυναίκα του, με την οποία ήταν πολύ αγαπημένοι» εξηγεί, αλλά παραδέχεται πως είχε πληροφορηθεί ότι είχαν κυκλοφορήσει έντονες φήμες ειδυλλίου μεταξύ τους. «Την τελευταία φορά που ήρθα στην Ελλάδα ο ταξιτζής που με πήρε από το αεροδρόμιο με ρώτησε ευθέως αν υπήρχε κάτι μεταξύ μας. Του είπα πως όχι. Ο οδηγός ταξί ο οποίος με πήγε στο αεροδρόμιο για να φύγω μου έκανε κι αυτός την ίδια ερώτηση» εξομολογείται και δηλώνει έκπληκτη για την άποψη που είχε σχηματιστεί αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο η φράση «Στάσου! Μύγδαλα!» έγινε εμβληματική. «Δεν μου είχε πει κάτι ο Γιάννης για το πώς χρησιμοποιείται πια αυτή η φράση. Οταν ήρθα στην Ελλάδα για να κάνω κάποιες εμφανίσεις, υπήρξαν άνθρωποι που μου εξήγησαν ότι έχει γίνει πια κάτι σαν σλόγκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση