GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Südwest Presse: Ο Τσίπρας παρουσιάζεται ως Δαβίδ και το ΔΝΤ ως Γολιάθ

«Για τον Τσίπρα η δημοσίευση έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Του δίνει την ευκαιρία να παρουσιαστεί στους συμπατριώτες του ως Δαβίδ που στα...


«Για τον Τσίπρα η δημοσίευση έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Του δίνει την ευκαιρία να παρουσιαστεί στους συμπατριώτες του ως Δαβίδ που σταματάει τον Γολιάθ ΔΝΤ» γράφει η γερμανική εφημερίδα Südwest Presse αναφερόμενη στη διαρροή των συνομιλιών Τόμσεν - Βελκουλέσκου που αφορούν στην Ελλάδα.

«Με αυτόν τον τρόπο ελπίζει να κερδίσει και πάλι έδαφος. Στην τελευταία δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται οκτώ ποσοστιαίες μονάδες πίσω από την συντηρητική Νέα Δημοκρατία» αναφέρεται στο δημοσίευμα ενώ στη συνέχεια ο αρθρογράφος αναφέρεται στις τελευταίες διαπραγματεύσεις Ελλάδας-εταίρων:

«Προφανώς ο Τσίπρας δεν έμαθε τίποτα από τις καταστροφικές διαπραγματεύσεις. Φαίνεται σαν να μην καταλαβαίνει ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος αλλά αντίπαλός του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση