GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα τέσσερα σενάρια για τη βαθμολογία των πλέι-οφ της Superleague

Η ήττα της ΑΕΚ στην Λιβαδειά φέρνει ανακατατάξεις στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ, στην περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν αδειοθοτηθεί τ...


Η ήττα της ΑΕΚ στην Λιβαδειά φέρνει ανακατατάξεις στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ, στην περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν αδειοθοτηθεί τελικά και η ΑΕΚ δεν καταφέρει με την έφεση της να πάρει τους τρεις βαθμούς. Το sport-fm.gr παρουσιάζει την ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ και για τα τέσσερα σενάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Με Πανιώνιο και δίχως η ΑΕΚ να πάρει πίσω τους βαθμούς 

Σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός τερματίζει με 55, η ΑΕΚ με 54, ο ΠΑΟΚ με 45 και ο Πανιώνιος με 44. Η ειδική βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΑΟ 2
ΑΕΚ 2
ΠΑΟΚ 0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0

Με ΠΑΣ Γιάννενα και δίχως η ΑΕΚ να πάρει πίσω τους βαθμούς 

Σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός έχει 55, η ΑΕΚ 54, ο ΠΑΟΚ 45 και ο ΠΑΣ που θα είναι 6ος θα έχει 42, αλλά η βαθμολογία θα διαμορφωθεί με βάση τους δικούς του πόντους που είναι 42. Άρα σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός παίρνει επιπλέον πόντο στην ειδική βαθμολογία αφού το +13 διά του 5 του δίνει πηλίκο 2.6, που με τη στρογγυλοποίηση πάει στο 3. Βαθμό θα έχει και ο Δικέφαλος του Βορρά σε αυτή την περίπτωση.

ΠΑΟ 3
ΑΕΚ 2
ΠΑΟΚ 1
ΠΑΣ 0

Με Πανιώνιο και με την ΑΕΚ να παίρνει πίσω τους τρεις πόντους 

Στην περίπτωση που στην ΑΕΚ επιστραφούν οι τρεις βαθμοί, τότε η «Ένωση» έχει 57, ο Παναθηναϊκός 55, ο ΠΑΟΚ 45 και ο Πανιώνιος 44. Στην περίπτωση αυτή η ΑΕΚ ξεκινά με επιπλέον βαθμό, δηλαδή με τρεις έναντι δύο των «πράσινων» και χωρίς πόντο ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

ΑΕΚ 3
ΠΑΟ 2
ΠΑΟΚ 0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0

Με ΠΑΣ Γιάννενα και με την ΑΕΚ να παίρνει πίσω τους τρεις πόντους 

Στην περίπτωση που στην ΑΕΚ επιστραφούν οι βαθμοί και η ομάδα που θα πάρει την τελευταία θέση στα πλέι-οφ είναι ο ΠΑΣ τότε, η «Ένωση» και το «τριφύλλι» θα έχουν από τρεις πόντους στην εκκίνηση και με έναν θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ 3
ΠΑΟ 3
ΠΑΟΚ 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση