GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Tο άσχημο διαζύγιο και η ψυχοθεραπεία που έκανε

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στο «ΕΓΩ Weekly» για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα των παιδιών της,...


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στο «ΕΓΩ Weekly» για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα των παιδιών της, Κώστα Πηλαδάκη και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τώρα χαμογελάει ξανά στο πλευρό του νέου της συντρόφου, Αλεξ Φραντζολίνι.
Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία;
Έχω κάνει ένα χρόνο ψυχοθεραπεία μετά τον χωρισμό μου. Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο μεταβατικό στάδιο και ήθελα να βάλω μερικά πράγματα σε τάξη στο μυαλό μου. Ομολογώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ. Αντιλήφθηκα τα γεγονότα στις αληθινές τους διαστάσεις. Όταν αλλάζει ριζικά η ζωή σου πολύ γρήγορα, είναι πολλά αυτά που καλείσαι να διαχειριστείς και οφείλεις να το κάνεις άμεσα. Παράλληλα, επειδή παλαιότερα είχα την τάση να μεγαλοποιώ τα πράγματα μέσα μου, να τα βλέπω πιο σοβαρά, πιο δύσκολα ή πιο επικίνδυνα, αισθάνθηκα σε εκείνη τη φάση ότι χρειαζόμουν έναν «εξωτερικό συνεργάτη» να με βοηθήσει.
Ήταν, δηλαδή, δύσκολο να διαχειριστείς τον χωρισμό;
Ναι, ήταν δύσκολο να τον διαχειριστώ. Σίγουρα, ήταν μία πολύ μεγάλη αλλαγή, ένα πολύ έντονο μεταβατικό στάδιο. Ένας χωρισμός, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, είναι πολύ ιδιάζουσα περίπτωση.
Εδώ και μερικούς μήνες είσαι με τον Άλεξ Φραντζολίνι. Είναι πολύ όμορφο ότι δεν φοβήθηκες να κρύψεις τη σχέση σου.
Η στάση που εγώ κρατώ γύρω από τα προσωπικά μου δεν έχει αλλάξει. Δεν μιλώ. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται. Είναι ένα κεφάλαιο πολύ προστατευμένο και αυτό έχει να κάνει 100% με τα παιδιά μου. Τώρα επειδή η προβολή είναι πολύ μεγαλύτερη λόγω της πρωινής εκπομπής, ήταν αναμενόμενο και αναπόφευκτο ότι θα υπάρχει και εντονότερο ενδιαφέρον γι' αυτό το κομμάτι της ζωής μου, οπότε περίμενα ότι από ένα σημείο και μετά θα απασχολούσε τα έντυπα.
Θα παντρευόσουν ξανά;
Δεν θα απαντούσα κατηγορηματικά «όχι αποκλείεται», αλλά από την άλλη δεν είναι και κάτι που οπωσδήποτε θέλω να κάνω. Δεν ξέρω πώς θα τα φέρει η ζωή. Μου αρέσει η συντροφικότητα, η συμβίωση, το να είσαι με τον άνθρωπό σου. Αυτό όμως δεν εξασφαλίζεται αποκλειστικά κάτω από τη συνθήκη του γάμου. Μου αρέσει να μοιράζομαι τη ζωή μου με έναν άνθρωπο. Δεν είμαι από τις γυναίκες που λένε «Προτεραιότητά μου είναι η καριέρα μου».
Θα ήθελες να αποκτήσεις ένα ακόμη παιδί;
Εδώ και δύο χρόνια, μέσα μου έχει αρχίσει να σιγοκαίει η ιδέα του ότι θα ήταν ωραίο ο Θεός να μου φέρει ένα παιδάκι. Το σκέφτομαι ως ανάγκη δική μου. Μακάρι να έρθει ένα ακόμα μωράκι στη ζωή μου. Δεν νιώθω μέσα μου ότι το κεφάλαιο της μητρότητας έχει κλείσει για μένα. Έχω κάνει τα δυο αγόρια μου πολύ νέα. Θεωρώ πως έχω ακόμη περιθώρια. Άλλωστε η ιατρική είναι πολύ βοηθητική ως προς αυτό, καθώς έχουν αυξηθεί πια τα όρια ηλικίας που μπορείς να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση