GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To ΤΕΙ Ηπείρου για το θάνατο του Γεράσιμου Αρσένη

Η Ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ Ηπείρου εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Γεράσιμου Αρσένη. Ήταν ένας μαχητικός πολιτικός που υπερασ...


Η Ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ Ηπείρου εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Γεράσιμου Αρσένη. Ήταν ένας μαχητικός πολιτικός που υπερασπιζόταν τις καινοτόμες ιδέες του με πάθος, ένας επιστήμονας διεθνούς κύρους και υπηρέτησε το δημόσιο βίο με ήθος και εντιμότητα.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Υπουργός Παιδείας, υποστήριξε την ανάπτυξη του ΤΕΙ Ηπείρου, ήταν πολύτιμος αρωγός σε κάθε του προσπάθεια, διατηρώντας άρρηκτους δεσμούς φιλίας.

Με την παρουσία του τίμησε εκδηλώσεις του ΤΕΙ Ηπείρου και συγκεκριμένα παρευρέθηκε:
Στην έναρξη λειτουργίας του παραρτήματος Ηγουμενίτσας του ΤΕΙ Ηπείρου (30 Νοεμβρίου 1996).
Στη Σύνοδο των Προέδρων ΤΕΙ που έγινε στην Άρτα (17 Oκτωβρίου 1997).
Στα εγκαίνια της αίθουσας εκδηλώσεων «Πέλου και Αλέκας Κατσέλη» της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Ηπείρου στα Ιωάννινα (23 Μαΐου 1998).
Στην έναρξη λειτουργίας των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του ΤΕΙ Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα (20 Σεπτεμβρίου 1998).
Στα εγκαίνια του τμ. Βιολογικής Γεωργίας στο (τότε) παράρτημα του ΤΕΙ Ηπείρου στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας (24 Οκτωβρίου 1999), τιμώντας το γενέθλιο τόπο του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια.

Από το τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων
Κυριακούλα Κουτσούμπα

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση