GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος στο Twitter: Πάμε για ρύθμιση χρέους, εκλογές το 2019

«Φρένο» σε σενάρια εκλογών, που κυκλοφόρησαν στον απόηχο των απαιτήσεων των δανειστών για «προληπτικά» μέτρα ύψους 3,6 δις ευρώ, επιχείρη...


«Φρένο» σε σενάρια εκλογών, που κυκλοφόρησαν στον απόηχο των απαιτήσεων των δανειστών για «προληπτικά» μέτρα ύψους 3,6 δις ευρώ, επιχείρησε να βάλει μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για ρύθμιση του χρέους και διεμήνυσε πως οι εκλογές θα γίνουν το 2019.

«Η απεργία των ΜΜΕ επιτρέπει πολιτικές ονειρώξεις αντιπολιτευόμενων και "νταβατζήδων" πάμε για ρύθμιση χρέους καλή Ανάσταση, εκλογές το 2019», ανέφερε στο tweet του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δείτε το tweet του Πάνου Καμμένου:

3 σχόλια

  1. Για δειτε ρε παιδια ποιος μιλαει. Ο Καμμενος. Ο μεγαλυτερος κολοτουμπας ολων των εποχων. Ειναι γλυκια η καρεκλα κ. Καμενε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ....!!!
    ΠΟΙΟΣ(?) έδωσε την, καΜένη μέχρι στιγμής, Λίστα στον Βαξεβάνη?
    =====================================================================

    **Η απόφαση της Εισαγγελίας για δίωξη Βαξεβάνη προκάλεσε την αντίδραση και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.
    * Η λίστα Λαγκάρντ ‘’έφθασε’’ στα χέρια Βαξεβάνη στις 4 Αυγούστου 2010
    *Η λίστα Λαγκάρντ ήλθε στην Ελλάδα τέλος Σεπτεμβρίου του 2010
    Ποιος λοιπόν ‘’επλεξε’’ το πουλόβερ της πολιτικής αλητείας μέσω ‘’σκοτεινών’’ μυστικών κύκλων για να εμποδίσει την κυβέρνηση Πασοκ να αποκαλύψει τους ΛΗΣΤΕΣ που χρόνια ολόκληρα ‘’ληστεύουν’’ την πατρίδα μας?

    "Ο Παπακωνσταντίνου που "έχασε" την λίστα και έφυγε ελεύθερος συνοδεία φρουράς από την Βουλή, ο Βαξεβάνης δημοσίευσε ονόματα και διώκεται.. γράφει στο Twitter του ο Πάνος Καμμένος.

    *Τώρα γιατί το 2012, ο καΜένος εντελώς, υπερασπίστηκε! τον Βαξεβάνη, και γιατί ο Βαξεβάνης που είχε ΤΗ ΛΙΣΤΑ από τις 4 Αυγούστου του 2010 δεν κλήθηκε στο δικαστήριο, να αποκαλύψει ΠΟΙΟΣ την έδωσε? Είχε τη λίστα ΔΥΟ μήνες πριν έλθει στην Ελλάδα και δεν τον κάλεσαν να ομολογήσει την καμένη πληροφορία του?
    Το θέμα ''μυρίζει'' και η πολιτική ''ΑΝΤΙ ΓΑΠ'' αλητεία, πανίσχυρη τότε, που στην ΕΥΠ απολυόταν ο Κοραντής τηλεφωνικά, για να μη ''κυκλοφορήσουν'' οι κασέτες, με τους ΛΗΣΤΕΣ και τους πολιτικούς!

    ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ
    ===================================
    Απορριπτική ήταν η απόφαση των δικαστών στη δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο αίτημα της εισαγγελέως για κατάσχεση υπολογιστών -με κωδικό «Σοφία» και του γραφείου υπουργού του υπουργείου Οικονομικών- και στο αίτημά της να κληθεί ο τέως εισαγγελικός λειτουργός και υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Παναγιώτης Νικολούδης.

    Βαξεβάνη στικ δημιουργήθηκε 4.8.2010, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη,
    --------------------------------------------------------------------
    Απορρίφθηκε αίτημα για κλήση Νικολούδη και Βαξεβάνη στη δίκη Παπακωνσταντίνου είχαν καταθέσει και οι συνήγοροι υπεράσπισης του Γ. Παπακωνσταντίνου, να κλητευθεί να καταθέσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος δημοσίευσε στο περιοδικό που εκδίδει (σ.σ. ΗΟΤDOC) την «λίστα Λαγκάρντ», αλλά και ο πραγματογνώμονας που έκανε την σχετική πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι που έχει στην κατοχή του ο δημοσιογράφος.
    Το συγκεκριμένο usb, δημιουργήθηκε 4.8.2010.Πως βρέθηκε λοιπόν στα χέρια Βαξεβάνη, ένα έγγραφο των Γαλλικών Μυστικών Υπηρεσιών, δύο ολόκληρους μήνες πριν το παραδώσουν στην Ελληνική Υπηρεσία?
    Από πού ‘’διέρρευσε ‘’ η Λίστα?
    Από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Γαλλίας?
    από την Ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι(?)
    ’Η, (?) από τις Ελληνικές Υπηρεσίες (Λέγε με ΕΥΠ) των διορισμένων πρακτόρων-υπαλλήλων τον Αύγουστο του 2009?
    Από όλα αυτά καταλήγουμε αβίαστα στο συμπέρασμα, ότι οι μυστικές υπηρεσίες μας, έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία ‘’ΚΛΙΜΑΤΟΣ’’ για την περίφημη λίστα που μέχρι στιγμής η χρήση της ΑΠΕΔΩΣΕ ‘’κέρδη’’ μόνο στα κόμματα της τότε αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
    =================================================
    Τον Ιούλιο του 2009 το όνομα του Πάνου Καμμένου συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάστηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανήκαν στους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ'τους κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ) . Ο διοικητής της ΕΥΠ (και μετέπειτα βουλευτής του ΛΑΟΣ) Ιωάννης Κοραντής δήλωσε ότι αρνήθηκε να επεξεργαστεί τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες επειδή αποτελούσαν απόδειξη εμπλοκής συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας. Η απόφαση του αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησε στην αποπομπή του από την ηγεσία της ΕΥΠ με εντολή του τότε Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου.
    ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
    «Η Δικαιοσύνη αποφεύγει την πραγματογνωμοσύνη»
    Ο συνήγορος του Παναγιώτη Βλαστού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, τόνισε: «Εξ υπαρχής όλοι οι κατηγορούμενοι καταγγείλανε τη νόθευση των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου, το στήσιμο κατηγοριών με κοπτοραπτική που διενήργησαν αξιωματικοί του ΙΔΕΖΙ, καθώς και την υποκλοπή των συνομιλιών, δεδομένου ότι δεν υπάρχει βούλευμα που να επιτρέπει στην ΕΥΠ να παρακολουθεί και να καταγράφει τις συνομιλίες του Βλαστού και των λοιπών κατηγορουμένων. Ζητήσαμε πολλάκις από την ανακρίτρια τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης... Η απορία μου ως νομικού είναι τι έχει να φοβηθεί η Δικαιοσύνη και δεν διατάσσει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια;».
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=18684950

    ΕΛ(Λ)ΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση