GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Welt: Οι πλανόδιοι πωλητές στις παραλίες θα κρατούσαν Καλάσνικοφ...

«Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες υπάρχουν υποψίες αλλά και ενδείξεις ότι το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει να χτυπήσει δημοφιλ...


«Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες υπάρχουν υποψίες αλλά και ενδείξεις ότι το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει να χτυπήσει δημοφιλείς παραλίες της Ευρώπης» γράφει η γερμανική εφημερίδα Die Welt στην ιστοσελίδα της.

«Για επιθέσεις με αυτόματα όπλα και εκρηκτικά, από τρομοκράτες μεταμφιεσμένους σε πλανόδιους πωλητές σε παραλίες, έκαναν λόγο οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες σε ενημέρωσή τους προς την ομοσπονδιακή υπηρεσία πληροφοριών της Γερμανίας» σημειώνει η Welt, επικαλούμενη πληροφορίες της Bild και προσθέτει:

«Οι ιταλικές πηγές, που έλαβαν τις συγκεκριμένες πληροφορίες από την Αφρική, αναφέρονται και σε συγκεκριμένες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ισπανία, η Ιταλία και η νότια Γαλλία (…) Οι επίδοξοι δολοφόνοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέρχονται από τη Σενεγάλη και είναι υποστηρικτές της τρομοκρατικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, που πέρυσι προσχώρησε επίσημα στους κόλπους του ISIS». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση