GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ μετά τις αποκαλύψεις του wikileaks

«Έχουν αναλάβει, από χτες, τον ρόλο του αυτόκλητου υπερασπιστή και συμπαραστάτη του ΔΝΤ», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η ανακοίνω...


«Έχουν αναλάβει, από χτες, τον ρόλο του αυτόκλητου υπερασπιστή και συμπαραστάτη του ΔΝΤ», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τη Νέα Δημοκρατία.

«Η αποκάλυψη των διαλόγων Τόμσεν-Βελκουλέσκου περί πρόκλησης πιστωτικού γεγονότος, με σκοπό την αποδοχή από την κυβέρνηση των θέσεων του ΔΝΤ, δείχνει, με απροκάλυπτο τρόπο, τους ωμούς εκβιασμούς τους οποίους είχε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, όλους αυτούς τους μήνες. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα, μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να απειλούν την ευρωπαϊκή πολιτική σταθερότητα, μέσα από τον συσχετισμό της διαπραγμάτευσης του ελληνικού προγράμματος, με το επερχόμενο δημοψήφισμα στη Μ. Βρετανία», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τους διαλόγους στελεχών του ΔΝΤ και τη στάση της Ν.Δ. και συνεχίζει:

«Μπροστά σε αυτή την αποκάλυψη, η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης, αντί να καταδικάσουν όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ή, τουλάχιστον, να ζητήσουν εξηγήσεις από το ΔΝΤ, έχουν αναλάβει, από χτες, τον ρόλο του αυτόκλητου υπερασπιστή και συμπαραστάτη του ΔΝΤ. Από τη ζέση τους, μάλιστα, έφτασαν μέχρι το σημείο να εγείρουν θέμα ασφάλειας και απορρήτου των επικοινωνιών. Ο κόσμος τους έχει πάρει πια χαμπάρι. Έχει καταλάβει πόσο σκληρά διαπραγματεύονταν, έχει συνειδητοποιήσει με ποιανού το μέρος είναι».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας και θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις ώστε οι εκβιασμοί να πέσουν στο κενό», τονίζεται ακόμα στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

2 σχόλια

  1. Ωσαν(νά) Ωσαν(νά) Ωσαν(νά) Ωσαν(νά) Ωσαν(νά)

    Επιτέλους το αυγό του φιδιού εκκολάφτηκε και το φίδι της αμαρτίας δείχνει το μήλο στην Εύα!!!
    Επιτέλους ο θεός σας κρατάει το λόγο του! Αν και άργησε λίγο και μετά από τον Χριστό έστειλε τον διαλεχτό του, τον μοναδικό, που ότι λέει είναι ιερό συμβόλαιο!!! Να σώσει όχι μόνο τους Έλληνες σπάταλους, διεφθαρμένους που κακόμαθαν και από βρόμη το είχαν ρίξει στην κραιπάλη και έτρωγαν και σανό, αλλά όλη τη γη!!! Ξέρετε είχα αρχίσει να ανησυχώ για τις ψυχές μας και την πατρίδα μας, γιατί συναντούσα πολλούς να βρίζουν πρόστυχα και λαϊκίστικα τους πολιτικούς και ιδιαίτερα τον σωτήρα Σαμαρά τον ασαμάρωτο και είχα ανησυχήσει ότι θα μας καταραστεί ο θεός σας! Αλλά ευτυχώς ήρθε η καρδιά μου στην θέση της!!!!
    Είπα και εγώ, μπορεί να υπάρξει προδοσία από τον Μεσσηνιακό λαό, Που υπάρχουν χιλιάδες που να έχουν συνεργαστεί με τους Τούρκους και έχουν χιλιάδες στρέμματα χωράφια από τα αμαρτωλά 400 χρόνια;
    Και ευτυχώς που υπήρξαν αυτοί οι πατριώτες και μάζεψαν όλα τα κτήματα να τα σώσουν από τους εξωγήινους που θέλουν να μας τα πάρουν. Και το χειρότερο θέλουν τα κέρδη μας που τα αποκτήσαμε με ιδρώτα να εξαπατούμε τους δούλους και αμαρτωλούς του πανάγαθου θεού των απατεώνων να τα μοιραστούμε!
    Ο θεός είπε θα θυσιαστούν οι πολλοί για να μείνουν οι λίγοι εκλεκτοί του θεού τοκογλύφοι, δωσίλογοι, παιδεραστές, ρουφιάνοι, συκοφάντες, κερδοσκόποι,!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η ‘’πατριωτική-αντιμνημονιακή'' αριστερά!!! Αυτός είναι ο ''αγώνας'' της!!!
    27-4-2012

    « Αυτή είναι η ''πατριωτική-αντιμνημονιακή'' αριστερά!!!

    Αυτός είναι ο ''αγώνας'' της!!! »

    Η ''επαναστατική'' αριστερά δηλώνει με σθένος αντιμνημονιακή και διατυμπανίζει οτι μάχεται για τη σωτηρία της χώρας, ακούμε το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ να ασκούν ''σκληρή'' κριτική στο ΠΑΣΟΚ για την οικονομική κατάσταση και την τυραννία των μνημονίων και αυτό παρασύρει κάποιους να πιστεύουν οτι η αριστερά έχει τις λύσεις για να βγούμε απο την κρίση και να ορθοποδήσουμε. Να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό λαό οτι δεν είναι το μόνο πρόβλημά μας η...
    οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, εξίσου σημαντικό -και συμβάλλει τα μέγιστα στο προαναφερθέν- είναι η λαθρομετανάστευση.
    Ακόμα και μετά την αποκάλυψη της δήλωσης του πρώην Τούρκου Πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ οπου ανέφερε ευθέως το σχέδιο της νέας άλωσης της χώρας μας λέγοντας οτι ''δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια απο την εδώ μεριά και να τελειώνουμε με αυτούς'' κάποιοι εξακολουθούν να μην πράττουν τα δέοντα για την προστασία μας.
    Πέραν όμως απο το εθνικό ζήτημα που δημιουργούν εκατομμύρια ισλαμιστών και γενικότερα λαθρομεταναστών με την εγκατάστασή τους -περιττό να αναφερθούμε στη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και τις στυγνές δολοφονίες Ελλήνων- τεράστια είναι και η συμβολή τους στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και τη γιγάντωσή του.
    Το παρεμπόριο ανθίζει με αποτέλεσμα να κλείνουν νόμιμα καταστήματα και μικρομεσαίες επιχειρήσεις η μία μετά την άλλη, οι Έλληνες μένουν άνεργοι διοτι οι πλουτοκράτες -τους οποίους υποτίθεται πολεμάει η αριστερά- προτιμούν φθηνότερα εργατικά χέρια -δηλαδή τους λαθρομετανάστες που προστατεύει η αριστερά!
    Παράλογο; Ακόμα πιο παράλογο να διαμαρτύρεται για τα χαράτσια και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων εκ μέρους του λαού η αριστερά, τη στιγμή που το ποσό που εξοικονομείται ισοδυναμεί με όσα μας στοιχίζουν οι ''καημένοι'' μετανάστες: 12 δις ευρώ το χρόνο!!!
    Παρόλα αυτά ο Τσίπρας ζητάει όλο απάθεια να μην μιλάμε για λαθρομετανάστες γιατι δεν υπάρχουν
    ενώ το ΚΚΕ απαιτεί να μην υπάρχει διάκριση μεταξύ νόμιμων και παράνομων μεταναστών...
    Ιδιαίτερα απο πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, οι υποψήφιοι τάσσονται ξεκάθαρα υπερ των λαθρομεταναστών, χαρακτηριστική η Νάντια Κουλουμπή υποψήφια ευρωβουλευτής που προεκλογικό της σύνθημα ήταν ''κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος,
    παλεύουμε κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας'' πατώντας στα χνάρια του Αλέξη που δήλωσε περιχαρής οτι ''το διαφορετικό είναι πλούτος και πρέπει να δούμε και την άλλη όψη του νομίσματος''.
    Κωμικοτραγική υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επίσης και η Καντιτζα Σανκο που σε πρώτη της δήλωσε ανέφερε οτι γεννήθηκε στην Ελλάδα όπως και χιλιάδες νέοι άνθρωποι σαν εκείνη και πρόσθεσε για να μας συγκινήσει ότι μόνη πατρίδα τους η Ελλάδα και μόνη γλώσσα τους τα Ελληνικά,
    αλλά σε επόμενη δήλωσή της ακύρωσε το δραματικό μονόλογο που της έδωσαν λέγοντας οτι ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 12 χρονών!!
    Αυτή είναι η αριστερά, με τη μάσκα του ανθρωπιστή προπαγανδίζει υπερ των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών κατασκευάζοντας παραμύθια με απώτερο σκοπό την ισοπέδωση των Ελλήνων. Και φυσικά ο σύντροφος Παπαδημούλης έχει πάρει εργολαβία τον αγώνα για την ανέγερση τζαμιού...

    NB

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση