GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σιγή ιχθύος στις Βρυξέλλες για τις αποκαλύψεις των Wikileaks

Σιγή ιχθύος τηρούν, μέχρι στιγμής, στις Βρυξέλλες για τον αποκαλυπτικό διάλογο Τόμσεν - Βελκουλέσκου που είδε το φως της δημοσιότητας...


Σιγή ιχθύος τηρούν, μέχρι στιγμής, στις Βρυξέλλες για τον αποκαλυπτικό διάλογο Τόμσεν - Βελκουλέσκου που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του ιστότοπου Wikileaks, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA Μανώλης Σπινθουράκης.

Από τις Βρυξέλλες τονίζουν, ωστόσο, ότι οι επόμενες 20 μέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες, καθώς στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία, σε τεχνικό επίπεδο, για το ελληνικό πρόγραμμα μέχρι τις 12 Απριλίου, ώστε στο περιθώριο της συνόδου του ΔΝΤ οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης να βάλουν τις τελευταίες "πινελιές" και στο Eurogroup της 21ης Απριλίου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τεχνικής απόψεως οι διαβουλεύσεις έχουν ολοκληρωθεί και χρειάζονται πια πολιτικές αποφάσεις για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση