GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Πιθανόν να πάμε σε εκλογές στις 12 ή 19 Ιουνίου - ΒΙΝΤΕΟ

«Μονομερώς πάει να κλείσει την αξιολόγηση ο κ. Τσίπρας χωρίς την έγκριση των ξένων» είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντ...


«Μονομερώς πάει να κλείσει την αξιολόγηση ο κ. Τσίπρας χωρίς την έγκριση των ξένων» είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει όλα τα μέτρα απάντησε ότι «ο καθένας θα τα υπέγραφε όλα, όποιος Πρωθυπουργός βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ θα πάει φυλακή».
«Φοβάμαι ότι θα πάμε σε εκλογές, γιατί ο κ. Τσίπρας έχει κλειστεί στον κόσμο του, και το Πάσχα πήγε σε μία φρεγάτα μόνο με τον κ. Καμμένο, ζήτησα και εγώ να πάω και δεν επετράπη όύτε σε εμένα αλλά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να πάμε» ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Μπορεί να πάμε σε εκλογές αμέσως μετά το Eurogroup, μπορεί να προκηρύξει εκλογές στις 12 ή στις 19 Ιουνίου» δήλωσε ο κ. Λεβέντης.
«Αν ψηφίσουν τώρα τα μέτρα οι βουλευτές, δεν θα μπορούν να πάνε στις περιφέρειες τους τουλάχιστον για 2 με 3 χρόνια» ανέφερε και χαρακτήρισε τα μέτρα ως «γκιλοτίνα».
Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Παυλόπουλου είπε πως «παρερμηνεύτηκαν, εννοούσε ότι ο άνθρωπος είναι πάνω από τα χρήματα, δεν εννοούσε ότι πάμε στη δραχμή».
Σε ότι αφορά στον κίνδυνο του Grexit ο κ. Λεβέντης υποστήριξε πως «ο κίνδυνος υπάρχει, είμαστε μια χώρα που έχει πτωχεύσει και ζει από δάνεια, όσο δεν κάνουμε μεταρρυθμίσεις ο κίνδυνος είναι υπαρκτός».
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποκάλυψε ότι λίγο πριν βγει στον αέρα, «δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Γιώργο Παπανδρέου για το αίτημα που έχει υποβάλει για ένταξη στη «Σοσιαλιστική Διεθνή».
«Πριν από ένα μήνα με πήρε τηλέφωνο ο κ. Παπανδρέου, ήμουν νομίζω στη Δράμα ή στις Σέρρες. Έλεγα ότι με πήρε για τις διεργασίες που γίνονται στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Ευτυχώς με ήθελε για το αίτημα που έχω υποβάλλει για την ένταξη στη Σοσιαλιστική Διεθνή. Πριν από λίγο με πήρε και μου είπε ότι ήρθαν από το Λονδίνο τα χαρτιά με τους όρους και τις προϋποθέσεις για να ενημερωθώ».
Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση