GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαστίγωσαν 13χρονη επειδή τη βίαζε ο πατέρας της

Το ανήλικο κορίτσι, ντυμένο στα ροζ, στέκεται αμίλητο μπροστά από έξι γέροντες της κοινότητάς της. Η σκηνή καταγράφεται σε βίντεο κιν...


Το ανήλικο κορίτσι, ντυμένο στα ροζ, στέκεται αμίλητο μπροστά από έξι γέροντες της κοινότητάς της. Η σκηνή καταγράφεται σε βίντεο κινητού τηλεφώνου και φαίνεται ένας από τους άντρες να κουνά το δάχτυλό του θυμωμένα προς το κορίτσι και να λέει με οργή: αυτό το κορίτσι πρέπει να τιμωρηθεί. 

Ένας συγχωριανός του κοριτσιού, τη δένει σε ένα δέντρο και αρχίζει να τη μαστιγώνει με ένα λεπτό κλαδί. Τη χτυπά τουλάχιστον δέκα φορές. Τελικά, το συγκεντρωμένο πλήθος, αρχίζει δειλά να φωνάζει "αρκετά, αρκετά", αν και κανείς δε κάνει τίποτα για να σταματήσει τη κακοποίηση αυτή. 

Το κορίτσι είναι μόλις 13 ή 15 ετών (οι γονείς της δε γνωρίζουν με σιγουριά) και όπως γράφει η Washington Post, δεν έχει πάει ποτέ σε σχολείο αλλά αντ' αυτού κάνει τις δουλειές του σπιτιού ή περιστασιακά ζητιανεύει στους δρόμους. Όσο για το έγκλημά της; Φοβόταν τόσο πολύ να αποκαλύψει ότι ο πατέρας της τη βίαζε... Το περιστατικό, που συνέβη στο Mauje Jawalwadi της Ινδίας τον Μάρτιο του 2016, έφερε στη δημοσιότητα η W.Post. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση