GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς απώλειες: Πέρασε με 153 "ναι" το ασφαλιστικό

Χωρίς “απώλειες” για την κυβερνητική πλειοψηφία πέρασε από την Ολομέλεια της Βουλής το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, καθώς υ...


Χωρίς “απώλειες” για την κυβερνητική πλειοψηφία πέρασε από την Ολομέλεια της Βουλής το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, καθώς υπερψηφίστηκε από όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Συνολικά 153 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) υπερψήφισαν το νομοσχέδιο επί της αρχής και επί των άρθρων, ενώ 143 (από τους 147 συνολικά) βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης καταψήφισαν επί της αρχής και επί των άρθρων, με εξαίρεση αυτούς της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν “παρών” στο άρθρο 38, που αφορά στο αγγελιόσημο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απούσες από την ψηφοφορία ήταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, καθώς και οι Κώστας Βλάσης (ΝΔ) και Νίκος Μίχος (Χρυσή Αυγή).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση