GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκίνητο 1.6 λίτρων με 160 άλογα!

Η ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας των αυτοκινήτων έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ειδικών εκδόσεων που διακρίνονται για την υψηλή α...


Η ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας των αυτοκινήτων έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ειδικών εκδόσεων που διακρίνονται για την υψηλή απόδοσή τους. Ένα ακόμη κέρδος από την εφαρμογή της τελευταίας τεχνολογίας είναι η δραστική μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των ρύπων στις εκδόσεις υψηλής ισχύος.

Η Opel συμπλήρωσε τη γκάμα του Astra με την έκδοση 1.6 BiTurbo CDTI που προσφέρει 160 ίππους. Η κατανάλωση στο μικτό κύκλο είναι μόλις 4,1 λίτρα/100χλμ. και οι εκπομπές CO2 περιορίστηκαν στα 106 γραμ./χλμ.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα είναι η ελαστικότητα του αναβαθμισμένου πετρελαιοκινητήρα. Η μέγιστη ροπή των 35,2 χλγμ. είναι διαθέσιμη από τις 1.500 σ.α.λ. Σε συνεργασία με ένα εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο, ο τετρακύλινδρος κινητήρας με σειριακή, υπερσυμπίεση δύο σταδίων ανεβάζει στροφές ομαλά και προοδευτικά αποδίδοντας μέγιστη ισχύ στις 4.000 σ.α.λ.

Το Astra 1.6 BiTurbo CDTI επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 8,6΄΄ και από 80 στα 120 χλμ./ώρα σε 7,5΄΄. Τελική ταχύτητα 220 χλμ./ώρα. Σύμμαχος στη μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων, καθώς και στην επίτευξη υψηλών επιδόσεων είναι και το χαμηλότερο κατά 200 κιλά βάρος, σε σχέση με την απερχόμενη ανάλογη έκδοση.

Οι τιμές για το νέο 5θυρο Astra 1.6 BiTurbo CDTI ξεκινούν από 25.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση