GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσεύχονται για ένα θαύμα για τη 17χρονη κόρη του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου

Ώρες αγωνίας για τον Αχαιό πολιτικό Νίκο Νικολόπουλο και την σύζυγό του Τασία Μανωλοπούλου, οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται στο π...

Ώρες αγωνίας για τον Αχαιό πολιτικό Νίκο Νικολόπουλο και την σύζυγό του Τασία Μανωλοπούλου, οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται στο πλευρό της 17χρονης κόρης τους Νίκης.
Το ένα από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, το βράδυ του Σαββάτου ξαφνικά παρουσίασε καρδιολογικό πρόβλημα που οδήγησε σε ανακοπή.
Αμέσως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» (κι ας μην εφημέρευε), όμως λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Από την ώρα εκείνη, η 17χρονη Νίκη νοσηλεύεται και παλεύει για τη ζωή της, με τους γονείς της να προσεύχονται για ένα θαύμα το οποίο θα την κρατήσει ζωντανή.
Πολλοί είναι οι Πατρινοί που έχουν μάθει για την εξέλιξη αυτή και όλοι τους προσεύχονται για το παιδί, προκειμένου να γυρίσει γερό στην αγκαλιά των γονιών του και κοντά στα τρία του αδέλφια, την Αφροδίτη, τον Γιάννη και τον Ανδρέα.
Πηγή: Patranews

1 σχόλιο

  1. Εύχομαι το παιδί να γίνει καλά και να γυρίσει νικήτρια στους γονείς της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση