GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλημέρης: Ο λόγος που ο ΑΝΤ1 απαγόρευσε την αναπαραγωγή πλάνων του

Λίγα 24ωρα πριν, η απόφαση του ΑΝΤ1 να απαγορεύσει την αναπαραγωγή πλάνων από τις εκπομπές του σταθμού, είχε εγείρει ποικίλες αντιδρά...


Λίγα 24ωρα πριν, η απόφαση του ΑΝΤ1 να απαγορεύσει την αναπαραγωγή πλάνων από τις εκπομπές του σταθμού, είχε εγείρει ποικίλες αντιδράσεις. Ο Τζώνη Καλημέρης, μιλώντας στο "Βήμα της Κυριακής", αποκάλυψε το λόγο της απόφασης αυτής: 

"Το 50% κάποιων εκπομπών ήταν προβολή δικών μας προγραμμάτων. Δαπανούμε πολλά και όλοι χτίζουν εκπομπές γύρω από το δικό μας υλικό. Είναι περιουσία δική μας και των ανθρώπων μας. Υπήρξε μέρα που μετρήσαμε 3 ώρες υλικό το οποίο αναμεταδόθηκε συνολικά σε μικρά και μεγάλα κανάλια. Καταντήσαμε να τροφοδοτούμε τους άλλους.

Το υλικό που χρησιμοποιούμε εμείς είναι μικρής διάρκειας και χρησιμοποιείται στις εκπομπές “Ράδιο Αρβύλα” και “Όλα”. Δεν χρησιμοποιούμε παραπάνω από τρία λεπτά.
Ως Αντ1 έχουμε τα κορυφαία σε τηλεθέαση προϊόντα. Όταν το “Ράδιο Αρβύλα” κάνει 50% τηλεθέαση με 2,5% εκατομμύρια τηλεθεατές, το να το αναπαράγει μια εκπομπή με τηλεθέαση 15% δεν μας ενδιαφέρει. Έχουμε δικές μας εκπομπές που μας αναπαράγουν και την υπερκαλύπτουμε την προβολή κάθε μέρα", σημειώνει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση